به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، ناصر نورزاده اظهار کرد: شهرستان میناب با ۱۲ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما و تولید سالیانه ۶۰ هزار تن محصول، به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید خرما در استان هرمزگان شناخته میشود.
وی افزود: رطب خنیزی به دلیل طعم شیرین و منحصر به فرد خود، جایگاه ویژهای در بین ارقام خرما دارد و به صورت رطب تازه و خرما در بازار مورد استقبال فراوان قرار میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب با اشاره به تنوع ارقام خرما در این منطقه گفت: علاوه بر رقم خنیزی، ارقام دیگری همچون آلمهتری، مرداسنگ، هلیلی و کریته نیز در میناب تولید و به صورت رطب تازه برداشت میشوند.
نورزاده خاطرنشان کرد: برداشت خرما در شهرستان میناب از خرداد با برداشت رقم آلمهتری آغاز شده و تا اواخر شهریور با برداشت رقم هلیلی ادامه دارد.
وی در پایان تصریح کرد: رطب خنیزی برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز بازارهای محلی میناب به شهرهای بندرعباس، قشم و کیش نیز ارسال میشود.




نظر شما