حماس: در تلاش برای دستیابی به توافقی هستیم که نسل‌کشی را متوقف و محاصره غزه را لغو کند

حماس از تلاش‌های خود با میانجی‌گران و طرف‌های ذی‌ربط برای دستیابی به توافقی خبر داد که نسل‌کشی و قحطی را در نوار غزه متوقف کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جنبش مقاومت اسلامی، حماس دوشنبه اعلام کرد که تمام تلاش و انرژی خود را به‌صورت شبانه‌روزی برای پایان دادن به رنج رو به وخامت در نوار غزه به کار می‌گیرد.

به گزارش المیادین، حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این امر اولویت اصلی تلاش‌های مداومش با میانجی‌گران، کشورها و همه طرف‌های ذی‌ربط برای توقف قحطی و جنگ است.

این جنبش توضیح داد که این امر در زمانی صورت می‌گیرد که اشغالگران اسرائیلی در حال تشدید جنگ نسل‌کشی خود علیه مردم فلسطین در نوار غزه هستند.

حماس تاکید کرد که از میزان باج‌گیری اشغالگران از طریق قتل‌عام‌هایشان در غزه، در تلاشی ناامیدانه برای به دست آوردن مواضعی که نتوانسته‌اند در میز مذاکره تحمیل کنند، آگاه است.

این جنبش افزود که «مسئولانه، منطقی و در اسرع وقت» در حال تکمیل رایزنی‌ها و تماس‌های خود با طرف‌ها و گروه‌های فلسطینی برای دستیابی به توافق است.

این جنبش فلسطینی خاطرنشان کرد که هدف آن دستیابی به توافقی شرافتمندانه است که منجر به توقف تجاوز، پایان نسل‌کشی، دستیابی به اهداف بازسازی، لغو محاصره و تضمین زندگی شرافتمندانه برای ساکنان نوار غزه شود.

این بیانیه در حالی صادر شده که اشغالگران صهیونیست به جنگ نسل‌کشی خود ادامه می‌دهند و همچنان محاصره و گرسنگی را بر مردم فلسطین در غزه تحمیل می‌کنند، جایی که غیرنظامیان از جمله کودکان به‌دلیل گرسنگی و سوءتغذیه شهید می‌شوند.

کد خبر 886997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.