پرداخت مطالبات گندم‌کاران ظرف دو هفته آینده پیگیری می‌شود

استاندار کرمانشاه گفت: تنها ۱۰ درصد از مطالبات گندم‌کاران استان پرداخت شده است و با پیگیری انجام‌شده در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور، مقرر شد بخش عمده‌ای از این مطالبات طی دو هفته آینده پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _دوشنبه سی‌ام تیر_ با اشاره به جایگاه مهم استان در تولید گندم کشور، اظهار کرد: کرمانشاه با تحویل بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز به مراکز خرید، جزو استان‌های برتر در این حوزه است، اما تاکنون تنها ۱۰ درصد از مطالبات گندم‌کاران پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه این موضوع به یکی از دغدغه‌های جدی استان تبدیل شده است، افزود: در دیدار اخیر با معاون اول رئیس‌جمهور، یکی از درخواست‌های محوری استان، پیگیری جدی برای پرداخت مطالبات کشاورزان بود که خوشبختانه با دستور صریح ایشان، مقرر شد ظرف حداکثر دو هفته آینده، اقدامات مؤثری در این زمینه انجام شود.

استاندار کرمانشاه عنوان کرد: امید است با تسریع در پرداخت مطالبات، گام مهمی در راستای رفع مشکلات مالی کشاورزان و ایجاد رضایت در میان این گروه برداشته شود.

علی ملکشاهی، مدیرکل غله استان کرمانشاه گفت: تاکنون بیش از ۵۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و بیش از یک هزار میلیارد تومان از مطالبات پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: مراکز خرید در شهرستان‌های صحنه، سنقر و کلیایی همچنان فعال هستند و پیگیری‌ها برای تأمین باقی مطالبات از سوی دولت ادامه دارد.

کد خبر 886760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناشناس IR ۰۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    0 0
    خدا لعنت هرکس پول گندم رو نمیده الان فروردین ماه گندم تحویل دادیم تاهنو کل پول رو نگرفتیم اخه موندیم دگ ب کی شکایت کنیم