طراحی فاز دوم تقاطع غیرهمسطح معلم در شهرکرد تصویب شد

رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به تصویب طرح تقاطع غیرهمسطح میدان معلم در شورای ترافیک چهارمحال و بختیاری، گفت: مطالعات فاز یک تقاطع غیرهم‌سطح معلم انجام شده است و مرحله‌ی طراحی اصلاح هندسی فاز دوم و سازه، اسناد مناقصه و انتخاب پیمانکار این پروژه مورد موافقت اعضای شورا قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مصطفی حیدری امروز _ یکشنبه بیست‌ونهم تیر_ در حاشیه جلسه علنی شورای شهر شهرکرد، اظهار کرد: برای پروژه تقاطع میدان معلم مطالعات بسیاری صورت گرفت و هفت گزینه طراحی شد، که در جلسات کارشناسی و صحن علنی شورا گزینه هفتم مورد موافقت این شورا قرار گرفت که این میدان را به صورت تقاطع دو سطحی طراحی کرده بود.

وی افزود: در مرحله‌ی طراحی فاز دوم این پروژه جهت تهیه نقشه‌های مرحله دو، سازه، اسناد مناقصه و انتخاب پیمانکار هستیم و امیدواریم بتوانیم در سال جاری شروع عملیات را داشته باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: اعضای شورای اسلامی شهرکرد برای اجرای طرح‌های مرتبط با کاهش ترافیک مانند عقب‌نشینی‌ها با هدف عریض شدن خیابان‌ها و احداث تقاطع‌های غیرهم‌سطح عزم جدی دارند.

حیدری ضمن قدردانی از تلاش‌های شهردار شهرکرد با اشاره به دستاوردهای مدیریت شهری در دوره ششم، گفت: اگر بخواهیم از دستاوردهای مدیریت شهری در دوره ششم سخن بگوییم، حوزه فنی و عمرانی یکی از مهم‌ترین آن‌هاست که نتیجه همکاری مشترک شورا و شهرداری محسوب می‌شود.

کد خبر 886584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.