ضرورت صدور مجوز آغاز عملیات تجهیز کارگاه بلافاصله پس از صدور پروانه موقت شهرسازی

عضو هیئت‌مدیره انجمن انبوه‌سازان استان اصفهان با تأکید بر ضرورت تسهیل فرایند صدور پروانه‌های ساختمانی، خواستار صدور مجوز آغاز عملیات تجهیز کارگاه بلافاصله پس از صدور پروانه موقت شهرسازی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین گیاهچی امروز _یکشنبه بیست‌ونهم تیر_ در نشست هم‌اندیشی شهرداری اصفهان با انجمن انبوه سازان استان اصفهان با اشاره به اهمیت تسریع در آغاز عملیات ساختمانی گفت: درخواست من این است که پس از صدور پروانه موقت شهرسازی و انتخاب ناظرین نظام مهندسی توسط مالک، اجازه داده شود عملیات ساختمانی در حد تجهیز کارگاه آغاز شود؛ این کار در گذشته نیز سابقه داشته و بدون مشکل انجام شده است، اما در حال حاضر فرایند تبدیل پروانه موقت به پروانه دائم چندین ماه به طول می‌انجامد که این تأخیر عملاً مانع شروع پروژه می‌شود.

وی افزود: اگر پروانه موقت صادر شده، مستندات و بررسی‌های لازم برای صدور آن انجام شده و مشکلی نداشته است، بنابراین منطقی است که در همین مرحله امکان آغاز تجهیز اولیه همچون تسطیح زمین، نصب تابلو، فنس‌کشی و حتی گودبرداری‌های مقدماتی فراهم شود.

عضو هیئت‌مدیره انجمن انبوه‌سازان استان اصفهان ضمن قدردانی از عملکرد اخیر معاونت شهرسازی شهرداری اصفهان تاکید کرد: در نیمه دوم سال گذشته شاهد ابتکار عمل و تسریع در روند صدور پروانه‌های ساختمانی بودیم که این موضوع نقش بسزایی در تحرک‌بخشی به بازار ساخت‌وساز داشت.

گیاهچی گفت: هم‌اکنون زمان آن رسیده است که با ایجاد یک ساختار فکری مشترک، درباره تمام ابعاد حوزه مسکن گفت‌وگو و تصمیم‌گیری کنیم.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم از ظرفیت نخبگان، سازندگان، مدیران شهری و مشاوران بهره بگیریم، قطعاً شاهد تحولی بنیادین در حوزه مسکن خواهیم بود که این رویکرد به نفع شهرداری و بخش خصوصی است.

عضو هیئت‌مدیره انجمن انبوه‌سازان استان اصفهان با ارائه مثالی از ظرفیت بالای انجمن انبوه‌سازان خاطرنشان کرد: اگر شهرداری اجازه دهد انجمن انبوه‌سازان قطعه زمین بزرگی را، مشابه آنچه ارتش در سپاهان‌شهر انجام داد، شناسایی و آماده‌سازی کند، می‌توان با همکاری کمیسیون ماده ۵، روند بررسی اصول شهرسازی آن را تسریع کرد.

گیاهچی گفت: ما به‌عنوان انجمن دارای پشتوانه مالی قوی هستیم و آمادگی داریم با حمایت شهرداری، یک شهرک مسکونی بزرگ و مدرن طراحی و اجرا کنیم.

وی افزود: اگر چنین پروژه‌هایی با مشارکت انجمن و شهرداری آغاز شود، نه‌تنها موجب اشتغال‌زایی و رونق ساخت‌وساز خواهد شد، بلکه موجب تنظیم بازار مسکن، کاهش قیمت‌ها و پاسخ به نیازهای اقشار مختلف جامعه نیز خواهد شد.

عضو هیئت‌مدیره انجمن انبوه‌سازان استان اصفهان تأکید کرد: اگر هدف همه ما رونق ساخت‌وساز و احیای اقتصاد مسکن است، باید به فکر نوآوری‌های اجرایی و رویکردهای جدید باشیم و حرکت به سمت ایده‌هایی نظیر ایجاد شهرک‌های مسکونی توسط انجمن، مصداق عینی همین نوآوری است که در صورت تحقق، می‌تواند الگویی برای دیگر کلان‌شهرها نیز باشد.

کد خبر 886520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.