ثبت‌نام ۷۳۰۰ مازندرانی برای حضور در راهپیمایی اربعین حسینی در سامانه سماح

مدیرکل سازمان حج و زیارت مازندران از ثبت‌نام ۷۳۰۰ مازندرانی برای حضور در راهپیمایی اربعین حسینی سال‌جاری در سامانه سماح خبر داد.

عباس اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران از آغاز فعالیت سامانه سماح در این استان در روز جمعه بیست‌وهفتم تیر خبر داد و اظهار کرد: زائران برای ثبت‌نام راهپیمایی اربعین می‌توانند به نشانی http://samah.haj.ir مراجعه و اقدام کنند.

وی افزود: از شروع فعالیت سامانه تا به امروز ساعت ۱۰ صبح حدود هفت هزار و ۳۰۰ مازندرانی برای اربعین حسینی سال‌جاری ثبت‌نام کردند.

مدیرکل سازمان حج و زیارت مازندران با اشاره به نکاتی برای ثبت‌نام در این سامانه تاکید کرد: زائران مازندرانی که قصد تشرف برای زیارت اربعین را دارند لازم هست در سامانه سماح ثبت‌نام کنند.

وی با بیان اینکه پیش از شروع ثبت‌نام با دقت، تاریخ رفت و برگشت، نوع وسیله نقلیه برای عزیمت به مرز، مرز خروجی و ورودی و اطلاعات کامل خود را تعیین و در سامانه ثبت کنند، گفت: عاشقان حسینی برای شرکت در پیاده‌روی اربعین، ثبت‌نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنند تا با هیچ محدودیتی روبه‌رو نشوند.

اسماعیلی بیمه زائران و خدمات امدادی هلال‌احمر را ۱۴۰ هزار تومان مطرح کرد و یادآور شد: زائران می‌توانند از طریق سامانه سماح برای پرداخت آن اقدام کنند.

مدیرکل سازمان حج و زیارت مازندران تصریح کرد: پس از دریافت کد ثبت‌نام (کد رهگیری) از طریق بانک عامل، امکان دریافت ارز زیارتی امکان پذیر است.

اسماعیلی تاکید کرد: آن دسته از متقاضی که توانایی جسمی ندارند و یا به بیماری‌های خاص برخوردار هستند با توجه به ازدحام جمعیت و شرایط آب‌وهوایی برای حضور در این راهپیمایی صرف‌نظر کنند تا دچار عارضه حاد بیماری نشوند.

کد خبر 886472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.