سردار حسین‌پور نماد افتخار گیلان در جبهه مقاومت است

استاندار گیلان گفت: شهید مدافع حرم، سردار مرتضی حسین‌پور شلمانی یکی از برجسته‌ترین فرزندان گیلان در مسیر دفاع از حریم اهل‌بیت (ع) و نماد افتخار مردم این استان در جبهه مقاومت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _یکشنبه بیست‌ونهم تیر_ در جلسه ستاد بزرگداشت شهید مدافع حرم سردار مرتضی حسین‌پور شلمانی که با حضور جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی، مدیران اجرایی و خانواده این شهید والامقام در استانداری برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام، اظهار کرد: سردار حسین‌پور نمونه‌ای کامل از نسل طلایی انقلاب اسلامی است که با اخلاص، شجاعت و ولایتمداری از دل مردم گیلان برخاست و نام خود را در تاریخ مقاومت اسلامی جاودانه کرد.

وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت، سرمایه‌ای بی‌بدیل برای حفظ عزت، امنیت و هویت ملی است و زنده نگه‌داشتن یاد شهدای مدافع حرم، ضرورتی راهبردی در برابر جنگ نرم و عملیات تحریف دشمنان انقلاب اسلامی به شمار می‌آید.

استاندار گیلان با اشاره به نقش‌آفرینی مردم گیلان در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت، خاطرنشان کرد: استان گیلان طی چهار دهه گذشته، فرزندان غیور و مجاهد بسیاری را در راه دفاع از آرمان‌های متعالی انقلاب تقدیم کرده است که شهید حسین‌پور یکی از برجسته‌ترین سرمایه‌های معنوی است.

حق‌شناس با قدردانی از تلاش‌های اعضای ستاد بزرگداشت، تأکید کرد: لازم است برنامه‌های این مراسم به شکل مردمی، فاخر و در شأن مقام شهید برگزار شود و دستگاه‌های اجرایی با اهتمام جدی در مسیر برگزاری مراسمی تأثیرگذار و الهام‌بخش برای نسل جوان گام بردارند.

وی با اشاره به جایگاه رفیع شهدای شهرستان لنگرود در تاریخ ایثار و مقاومت، تصریح کرد: شهدای این شهرستان، سرمایه‌های ماندگار استان هستند و این جلسه با نیتی خالص و توسل به روح بلند شهید حسین‌پور برگزار کردیم تا با بهره‌گیری از برکات معنوی شهید گرانقدر، مسیر خدمت‌رسانی را با عزم و قوت بیشتری ادامه دهیم.

به گزارش ایمنا، شهید حسین‌پور شلمانی در سال ۱۳۸۳ وارد سپاه پاسداران شد و از سال ۱۳۹۲ در مناطق درگیری در عراق و سوریه حضور داشت.

او از فرماندهان نابغه محورهای عملیاتی «غوطه شرقی» دمشق در سال ۱۳۹۲ بود و سال ۱۳۹۳ به عراق اعزام شد و جزو اولین افرادی بود که به همراه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در پدافند بغداد-سامرا شرکت داشت و در فرماندهی عملیات شکستن حلقه محاصره بلد-سامرا نقش داشت.

کد خبر 886420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.