یک فوتی و ۴ مصدوم در تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در محور هراز

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: به دنبال تصادف زنجیره‌ای سه خودرو در محور هراز یک نفر جان خود را از دست داد و چهارنفر مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی‌هلال‌احمر استان، غلامعلی فخاری‌اشرفی اظهار کرد: در ساعت ۲۳:۲۰ شب گذشته، گزارشی از وقوع تصادف زنجیره‌ای بین سه خودروی کامیون، تیبا و پژو پارس در محور هراز (مسیر به سمت آمل - حوالی تونل تکاور) از طریق مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) استان به پایگاه امداد و نجات گزنک اعلام شد.

وی با بیان اینکه بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه گزنک با آمبولانس به محل حادثه اعزام شد، افزود: پس از ارزیابی اولیه، اقدامات پیش‌بیمارستانی برای مصدومان انجام شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: در این حادثه چهار نفر مصدوم و یک نفر جان باخته بود.

فخاری‌اشرفی بیان کرد: از مجموع مصدومان، دو نفر توسط نجات‌گران هلال‌احمر و دو نفر دیگر توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

کد خبر 886333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.