دماهای روزانه در کردستان به ۴۵ درجه می‌رسد

کارشناس اداره‌کل هواشناسی کردستان گفت: از امروز تا اواخر هفته روند افزایشی دما و استقرار هوای گرم برای تمام نقاط استان پیش‌بینی می‌شود و انتظار می‌رود دمای حداکثر روزانه در بعضی ایستگاه‌های واقع در نیمه جنوبی استان کردستان به محدوده ۴۱ تا ۴۵ درجه سلسیوس برسد.

خبات قمری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: طی امروز و فردا در ساعات بعدازظهر وزش باد گاهی شدید و در نیمه شرقی استان افزایش پوشش ابر همراه با احتمال رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: برای روزهای دوشنبه تا چهارشنبه نیز علاوه بر وزش باد گاهی شدید در ساعات بعدازظهر، افزایش پوشش ابر را شاهد خواهیم بود.

کارشناس هواشناسی کردستان با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی گفت: میانگین دمای هوا طی امروز و فردا حدود دو تا سه درجه افزایش می‌یابد و این هوای گرم تا پایان هفته در منطقه تداوم خواهد داشت.

قمری خاطرنشان کرد: از امروز تا اواخر هفته روند افزایشی دما و استقرار هوای گرم برای تمام نقاط استان پیش‌بینی می‌شود و انتظار می‌رود دمای حداکثر روزانه در برخی ایستگاه‌های واقع در نیمه جنوبی استان به محدوده ۴۱ تا ۴۵ درجه سلسیوس برسد.

وی تصریح کرد: در این مدت با توجه به افزایش سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر، احتمال وقوع و گسترش آتش‌سوزی در مناطق دارای پوشش گیاهی استان دور از انتظار نیست.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی کردستان عنوان کرد: طی شبانه‌روز گذشته با ثبت کمینه دمای ۱۲ درجه سانتی‌گراد در قاملو و بیشینه دمای ۴۴ درجه سانتی‌گراد در سلین، این نقاط به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط استان بودند و حداقل و حداکثر دمای هوای شهر سنندج، مرکز استان نیز به ترتیب ۱۸ و ۳۹ درجه سانتی‌گراد به ثبت رسیده است.

کد خبر 886059

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.