انهدام باند سارقان حرفه‌ای ویلاهای ساحلی در رشت

فرمانده انتظامی رشت از شناسایی و دستگیری اعضای باند چهار نفره سارقان حرفه‌ای ویلاهای ساحلی با هشت فقره سرقت در بخش خشکبیجار شهرستان خبر داد و گفت: سارقان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان و به نقل از پلیس گیلان، عیسی روشن‌قلب امروز_شنبه بیست‌وهشتم تیر_ با تاکید بر بکارگیری روش‌های کارآمد و استفاده از تکنولوژی نوین توسط مجموعه انتظامی در کشف جرایم، اظهار کرد: امروزه پلیس با استفاده از روش‌های علمی و آزمایشگاهی با جرایم، معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی مقابله می‌کند.

وی از وقوع چند فقره سرقت از ویلاهای خالی از سکنه حاشیه سواحل بخش خشکبیجار و پیگیری پلیس خبر داد و افزود: مأموران انتظامی شهرستان رشت با انجام اقدامات فنی و بررسی صحنه‌های وقوع جرم رد یک باند چهارنفره سارقان را در این پرونده پیدا کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از هماهنگی قضائی و دستگیری این افراد در مخفیگاهشان در چند مرحله مأموریت خبر داد و گفت: سارقان در تحقیقات پلیس به هشت فقره سرقت شامل شش فقره سرقت وسایل داخل و مشاعات ویلاهای خالی از سکنه شامل سرقت کابل برق، پکیج و رادیاتور، آب‌گرم‌کن، کولر، تلویزیون، کپسول گاز، شیرآلات، پمپ آب و دو فقره سرقت از مغازه اعتراف کردند.

روشن‌قلب تصریح کرد: سارقان ۳۴ ،۳۸ ،۴۰ و ۴۳ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

وی با تاکید بر اینکه مبارزه با سرقت یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه انتظامی در راستای تأمین و ارتقا امنیت پایدار در جامعه است، خاطرنشان کرد: مجموعه انتظامی برای پیشگیری از بروز جرایم به ویژه سرقت از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند و لازم است مردم نیز با رعایت هشدارهای انتظامی زمینه‌های بروز سرقت را از سارقان سلب کنند.

کد خبر 886057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.