بزرگراه شهید همت تهران از امشب برای ۲ شب مسدود می‌شود

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از انسداد بزرگراه شهید همت به مدت دو شب به منظور اجرای عملیات نصب عرشه پل فلزی دوچرخه رو روی این محور- مقابل برج میلاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، مصطفی زینی وند اظهار کرد: به منظور استقرار جرثقیل‌ها برای اجرای عملیات نصب عرشه پل دوچرخه رو روی بزرگراه شهید همت - مقابل برج میلاد، مسیر شرق به غرب این بزرگراه از مقطع روی پل بزرگراه شهید چمران از ساعت ۲۲ امشب _جمعه بیست‌وهفتم تیر_تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود می‌شود و وسایل نقلیه از این مقطع به سمت جنوب بزرگراه شهید چمران هدایت می‌شوند تا از طریق بزرگراه شهید حکیم به سمت غرب ادامه مسیر دهند.

وی افزود: این محدودیت تردد، فردا شب _شنبه بیست‌وهشتم تیر _نیز در همین بازه زمانی ولی در مسیر مخالف آن یعنی مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید همت از مقطع روی پل بزرگراه شیخ فضل الله نوری اعمال خواهد شد و خودروهای عبوری از این مقطع به سمت جنوب هدایت می‌شوند تا از طریق بزرگراه شهید حکیم به سمت شرق ادامه مسیر دهند.

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این ساخت و ساز ادامه طرح تکمیل دسترسی باغ راه فدک و پارک پردیسان است.

وی ادامه داد: از شهروندان تقاضا می‌کنم ضمن اینکه مسیرهای جایگزین را قبل از تردد در نظر گرفته و از این مسیرها استفاده کنند، حتماً با احتیاط بیشتر و رعایت سرعت مطمئنه رانندگی کنند.

کد خبر 885791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.