احیای واحدهای راکد در کشور مورد توجه جدی دولت است

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم با اشاره به وجود ۷۰ هزار واحد راکد در کشور، گفت: دولت متعهد شده‌ است که واحدهای راکدی که امکان احیای مجدد را دارند، دوباره فعال کند، تا اشتغال‌زایی ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، عبدالکریم حسین‌زاده، بعدازظهر امروز _چهارشنبه بیست‌وپنجم تیر_ در جلسه شورای اداری کردستان اظهار کرد: هدف ما از ابتدا این بوده که ارتباط خود را با مردم حفظ کنیم و بتوانیم به طور مداوم با مردم مناطق محروم و روستاها در ارتباط باشیم.

وی افزود: کسانی که در حاشیه سیاست، اقتصاد، اجتماع و فرهنگ مانده‌اند، باید صدای آن‌ها باشیم و به توسعه یافتگی آن‌ها کمک کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: همیشه این رویکرد وجود داشته که بر روی نداشته‌ها تمرکز کرده‌ایم، اما اکنون باید به داشته‌هایمان توجه کنیم و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنیم.

حسین‌زاده ادامه داد: ما سعی داریم که در این معاونت این مسئله را مورد توجه قرار دهیم و بر روی ظرفیت‌های موجود در استان‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنیم چون این فرصت مناسبی است تا فاصله عقب‌ماندگی و توسعه‌نیافتگی‌ها را کاهش دهیم.

همه مردم شهروند کشور محسوب می‌شوند

وی تصریح کرد: نباید مردم کُرد، بلوچ و ترکمن و هیچ فرد دیگری، احساس "دیگربودگی" در کشور کنند و همه باید به عنوان شهروند دیده شوند.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم تاکید کرد: کردستان قلب تپنده ایران است و مردم آن دلبسته سرزمین خود هستند.

حسین‌زاده عنوان کرد: دولت در یکسال گذشته با چالش‌های زیادی روبرو بوده است اما رئیس‌جمهور همواره در میان مردم بوده و تلاش کرده تا با حضور خود، همبستگی و همدلی را به نمایش بگذارد، او حتی در شرایط بحرانی نیز در کنار مردم قرار گرفته و مخاطرات را پذیرفته است.

بکارگیری شایستگان همه اقوام در پست‌های مدیریتی کشور

وی ادامه داد: در انتخاب استانداران و بخشداران، تغییرات اجتماعی مثبتی صورت گرفته است و افراد شایسته‌ای از اقوام مختلف به کار گرفته شده‌اند تا در مشارکت سیاسی کشور نقش ایفا کنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: بر این باورم که رئیس‌جمهور وفادارترین فرد به تعهدات خود است و در مسیر تحقق خواسته‌ها و مطالبات مردم حرکت می‌کند.

حسین‌زاده با اشاره به وجود ۷۰ هزار واحد راکد در کشور، اضافه کرد: ما متعهد شده‌ایم که تمام واحدهای راکدی که امکان احیای مجدد را دارند، دوباره به چرخه تولید بازگردانیم تا اشتغال‌زایی ایجاد شود.

عقب ماندگی تاریخی کردستان باید رفع شود

وی تاکید کرد: استان کردستان یک عقب ماندگی تاریخی دارد که همه باید با هم آن را جبران بکنیم و این با برنامه‌ریزی و داشتن یک نگاه استراتژیک به آینده حل می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: ما باید سعی کنیم درصد برخورداری و بهره‌مندی استان‌هایی که در رنکینگ توسعه‌یافتگی در سطح پایین قرار دارند، در شاخص‌های مختلف ارتقا یابد.

حسین‌زاده افزود: ما موظف هستیم که در طول سه سال باقی‌مانده از دولت، در مدار و مسیر نظام برنامه‌ریزی حرکت کنیم تا برای مردم، کشور و نظام دستاوردهای مثبتی به ارمغان آوریم.

کد خبر 885384

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.