حدود ۴۰ کیلومتر از بستر و حریم رودخانه‌های گلستان تعیین شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان از جانمایی بستر و حریم رودخانه‌های استان خبرداد و گفت: حدود ۴۰ کیلومتر از بستر و حریم رودخانه‌ها در طرح‌های تفصیلی شهری و هادی رونمایی شده است.

ایرج حیدریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: از ابتدای سال‌جاری تا پایان خرداد، حدود ۴۰ کیلومتر از بستر و حریم رودخانه‌ها در طرح‌های تفصیلی شهری و هادی روستایی جانمایی شده است.

وی افزود: این طرح شامل ۳۲ کیلومتر نقشه موردی برای ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن و هشت کیلومتر مطالعات سراسری است که در طرح‌های بازنگری چهار شهر و ۴۵ روستا انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان گفت: جانمایی بستر و حریم رودخانه‌ها از ساخت‌وسازهای غیرمجاز جلوگیری کرده و حاکمیت دولت را تثبیت می‌کند.

وی با اشاره به انجام مطالعات سراسری برای حدود هزار کیلومتر از رودخانه‌های استان و با تاکید بر نیاز به تقویت اعتبارات برای تسریع این روند گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز ۳۰ کیلومتر از نقشه‌های بستر و حریم در طرح‌های بازنگری ۱۹ روستا جانمایی شده بود.

کد خبر 885143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.