مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس برگزار شد

مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس و محور مقاومت در دفاع مقدس۱۲ روزه، با حضور آحاد مردم و مسئولان کشوری و لشکری در مسجد پیامبر اعظم (ص) شهرک شهید محلاتی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه، علی لاریجانی مشاور رهبر انقلاب، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه، سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی رئیس عقیدتی سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح، سردار ایرج مسجدی معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه، سردار حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان، فرزندان شهید حاج قاسم سلیمانی و جمعی از خانواده معزز شهدا و آحاد مردم در مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس حضور داشتند.

سردار حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش دشمن برای مذاکره و لزوم توجه به فریبکاری آن اظهار کرد: باید ابتدا بدانیم که دشمن حقیقتاً می‌خواهد از طریق مذاکره مسائل را حل کند.

وی افزود: جمهوری اسلامی هیچگاه به مذاکره نه نگفته است؛ اما نمی‌توان به دشمنی که همزمان با مذاکره عملیات نظامی انجام می‌دهد اعتماد کرد.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با بیان اینکه آمریکایی‌ها یا اسرائیلی‌ها فقط امروز نیست که ما و جریان مقاومت را تهدید می‌کنند، ادامه داد: همواره اعلام کرده‌ایم که ملت و نیروهای مسلح ما از حرف‌ها و بلوف‌های آنان هیچ نگرانی و ترسی ندارند لذا هم مردم و هم نیروهای مسلح ما تحت هدایت رهبری انقلاب همواره در صحنه حاضرند و همانطور که تاکنون دسیسه‌های دشمن ناکام مانده است، در این دوره نیز همین طور خواهد بود.

دهقان اضافه کرد: دشمنان هم این را می‌دانند که ملت ما اهل عقب‌نشینی و تسلیم نیستند؛ ملت ایران عزیز، قوی، با ریشه، متمدن، ایثارگر و مقاوم است بر این اساس اگر جنگی شود یقیناً ملت ما پیروز خواهد بود.

وی گفت: امروز محور مقاومت به‌عنوان یک عنصر یکپارچه مورد هجمه قرار گرفته است. ایران به‌عنوان مرکزیت و یا مادر جبهه مقاومت، اکنون تحت تهدید قرار دارد. همه جبهه‌های مقاومت در این مسیر با هم، با زبان و هدفی یکپارچه و تحت رهبری رهبر معظم انقلاب، مسیر مقاومت و پیروزی را خواهند پیمود.

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب نیز در این مراسم گفت: مهمترین دستاورد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه این بود که مردم با همبستگی خود دشمن را به شکست وادار کنند تا دیگر هوس این کارها را نکند.

در این مراسم سردار ایرج مسجدی معاون هماهنگ کننده سپاه قدس گفت: سال گذشته، در اوج درگیری‌ها و کشتار مردم بیگناه غزه، یکی از رهبران فلسطینی که به تهران آمده بود، در پاسخ به سوالی درباره پیروزی غزه یا دشمنان آن گفت امام حسین (ع) پیروز است. چرا؟ چون امروز ۲۰ میلیون نفر پرچم و لوای ایشان را در دست دارند و به سمت کربلا حرکت می‌کنند.

وی افزود: در همین حال که غزه تحت بمباران و درگیری‌های شدید است، میلیون‌ها انسان در سراسر جهان پرچم فلسطین را بلند کرده‌اند. اگرچه شهیدان در پیشگاه خدا حیات جاوید پیدا کرده‌اند، اما ما در صحنه نبرد پیروزیم.

کد خبر 884671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.