به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی به نقل از اداره کل امور مالیاتی، شاکررضا مریدی اظهار کرد: در این مدت بررسی وضعیت فعالیت اقتصادی و مالیاتی اشخاص حقوقی منجر به شناسایی فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی فعال با مجموع ۹۶۰ هزار میلیارد ریال اطلاعات اقتصادی شد که اظهارنامه مالیاتی نداشتهاند.
وی افزود: ۱۰۶ هزار میلیارد تومان (همت) اطلاعات اقتصادی بدون اظهارنامه مالیاتی یا همان فرار مالیاتی متعلق به ۱۲۷ نفر از اشخاص حقوقی و حقیقی طی سه ماه نخست امسال در این استان شناسایی شد.
مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی ادامه داد: این شرکتها نسبت به انجام هیچیک از تکالیف قانونی خود به ویژه تسلیم اظهارنامه مالیاتی و ارسال صورت حسابهای فروش در سامانه مودیان اقدام نکرده بودند.
مریدی گفت: تاکنون تعداد ۶۵ برگ تشخیص و مطالبه مالیات در منابع عملکرد و ارزش افزوده مربوط به سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با مجموع بدهی مالیاتی نزدیک به ۲۳ هزار میلیارد ریال (اصل مالیات و جرایم متعلقه) صادر و صدور سایر اوراق مالیاتی مربوطه نیز در دست اقدام است.
وی عنوان کرد: در همین ارتباط ۶۱ عضو هیئت مدیره اشخاص حقوقی فوقالذکر با گردش مالی افزون بر ۱۰ هزار میلیارد تومان و بدون سابقه شغلی مشخص نیز شناسایی شدند کهدر نظام مالیاتی کشور ثبتنام نکرده بودند؛ اقدامات لازم در زمینه ثبتنام مالیاتی و دریافت گردش حسابهای بانکی و رسیدگی آنها در جریان است.
مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی ادامه داد: خودداری از انجام تکالیف قانونی درباره تنظیم و تسلیم اظهارنامه مالیاتی حاوی اطلاعات درآمدی و هزینهای و اختفای محل فعالیت و کتمان درآمد، از مصادیق جرایم مالیاتی موضوع ماده ۲۷۴ قانون مالیاتهای مستقیم است.
مریدی گفت: فلسفه ورود به حوزه فرار مالیاتی فقط وصول مالیات نیست، بلکه تغییر شیوه افرادی است که در زمینه فرار مالیاتی اقدام میکنند.
وی گفت: این اداره کل در راستای ایجاد عدالت مالیاتی و با هدف رصد، پیگیری و برخورد با فرار مالیاتی، مقام اول را در مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی طی ۲ سال گذشته در بین دیگر استانهای کشور کسب کرده است.




نظر شما