آتش‌سوزی ۴ خودرو در مهران بر اثر گرما

شهردار مهران از مهار آتش‌سوزی یک خودرو در شهر مهران خبر داد و گفت: طی هفته گذشته سه مورد آتش‌سوزی خودرو در شهر مهران بر اثر گرما رخ داد.

حمداله نصرت‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام درباره حادثه آتش‌سوزی یک دستگاه خودروی سواری در سطح شهر اظهار کرد: با حضور سریع و به‌موقع کارکنان واحد آتش‌نشانی شهرداری، حریق این خودرو پیش از گسترش و بروز خسارات جدی مهار شد.

وی افزود: این عملیات با واکنش سریع نیروهای آتش‌نشانی، بدون تلفات جانی و با کمترین خسارت به پایان رسید.

شهردار مهران تصریح کرد: طی هفته گذشته، سه مورد آتش‌سوزی خودرو در سطح شهر گزارش شده که در تمام موارد تیم آتش‌نشانی با سرعت و دقت وارد عمل شده است.

نصرت‌پور با اشاره به اینکه علت اصلی این حوادث گرمای شدید است خاطرنشان کرد: یکی از دلایل عمده آتش‌سوزی خودروها، اتصالی‌های برقی ناشی از گرمای شدید هوا است که ضرورت رعایت اصول ایمنی و بررسی دوره‌ای سیستم برق خودرو را دوچندان می‌کند.

کد خبر 884197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.