احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی برق در پارکینگ بزرگ اربعین

استاندار ایلام از احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی برق در پارکینگ بزرگ اربعین مرز مهران خبر داد و گفت: با احداث این نیروگاه، پارکینگ بزرگ اربعین نخستین پارکینگ بزرگ خاورمیانه خواهد بود که مسقف و مجهز به پنل خورشیدی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی امروز _شنبه بیست‌ویکم تیر_ در دیدار با مشاور هلدینگ خلیج فارس و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام اظهار کرد: نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی برق با مشارکت هلدینگ خلیج‌فارس در پارکینگ اربعین مرز مهران احداث می‌شود.

وی افزود: با احداث این نیروگاه پارکینگ اربعین، نخستین پارکینگ بزرگ خاورمیانه خواهد بود که مسقف و مجهز به پنل خورشیدی می‌شود.

احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی برق در پارکینگ بزرگ اربعین

استاندار ایلام اضافه کرد: باید همکاری‌های لازم در این زمینه صورت گیرد و تسریع در صدور مجوزهای لازم انجام شود.

کرمی با تاکید بر اینکه احداث این نیروگاه در توسعه استان بسیار مؤثر خواهد بود گفت: همه ما باید تمام تلاش خود را برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان انجام دهیم زیرا ثمرات بسیاری برای استان داشته و در توسعه استان مؤثر خواهد بود.

احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی برق در پارکینگ بزرگ اربعین

صرفه‌جویی در هزینه‌ها با احداث نیروگاه خورشیدی

ولی‌الله ناصری، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق نیز در این دیدار از آمادگی شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام در این زمینه خبر داد و اظهار کرد: احداث نیروگاه خورشیدی در مرز مهران موجب صرفه‌جویی بسیاری در هزینه‌ها خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه این سرمایه‌گذاری در این زمینه به صورت کامل قابل جذب خواهد بود، تاکید کرد: هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام آماده هرگونه همکاری در این زمینه است.

کد خبر 883765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.