به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، این پاکبان وظیفهشناس که در حال نظافت معابر شهری در منطقه پنج کرمانشاه بود، به شکل اتفاقی با کیفی مواجه شد که پس از بررسی مشخص شد حاوی مقادیر قابل توجهی طلا است.
این پاکبان با وجود شرایط اقتصادی و ارزش بالای کیف یافتشده بدون هیچ تردیدی آن را به واحد حراست شهرداری منطقه تحویل داد؛ در ادامه صاحب کیف شناسایی شد و در نهایت با شگفتی و قدردانی فراوان اموال خود را از حراست شهرداری تحویل گرفت.
این اقدام امانتدارانه نه تنها تحسین و قدردانی شهروندان کرمانشاهی را به دنبال داشت، بلکه بار دیگر نشان داد که انسانهای شریف و با وجدان همچنان در دل جامعه حضوری پررنگ دارند و ارزشهای اخلاقی را پاس میدارند.
به گزارش ایمنا، در آیینی رسمی با حضور نادر نوروزی شهردار کرمانشاه از این پاکبان شریف و امانتدار به طور ویژه تقدیر خواهد شد.



نظر شما