کرمانشاه نیازمند مدیریت شهری هماهنگ است

شهردار کرمانشاه گفت: برای حل مسائل گسترده و پیچیده شهری، هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف ضروری است و تشکیل کارگروه مدیریت شهری گامی در جهت هم‌افزایی و تصمیم‌گیری یکپارچه در شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، در نخستین نشست کارگروه مدیریت شهری کرمانشاه که امروز _ پنجشنبه نوزدهم تیر _ در محل سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، نادر نوروزی، شهردار کرمانشاه، از آغاز به کار این کارگروه به عنوان یک ابتکار مشترک میان استانداری و شهرداری یاد کرد و اظهار کرد: خدماتی که شهرداری در حال حاضر به شهروندان ارائه می‌دهد گسترده و متنوع است، اما برای اثربخشی بیشتر، نیازمند همگرایی و حمایت سایر دستگاه‌های اجرایی هستیم.

وی به وظایف متعدد شهرداری‌ها در قوانین کشور اشاره کرد و افزود: شهرداری‌ها بیش از ۷۰ وظیفه اصلی و حدود ۲۰۰ وظیفه جانبی برعهده دارند که بخش بزرگی از آن‌ها با زیست روزمره شهروندان مانند اسکان، ساخت‌وساز، محیط زیست شهری و اشتغال در ارتباط است.

شهردار کرمانشاه همچنین به روند واگذاری برخی اختیارات شهرداری به سایر نهادها در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: این واگذاری‌ها گاهی موجب چندپارگی در فرآیند تصمیم‌گیری شده است و از همین رو، تأکید داریم که مدیریت شهری باید به‌صورت منسجم و یکپارچه باشد؛ لایحه‌ای نیز در همین خصوص سال‌هاست که در مجلس در حال بررسی است.

وی با اشاره به تعامل مناسب شهرداری با برخی نهادهای مرتبط مانند اداره کل راه و شهرسازی اظهار داشت: با وجود این تعاملات، هماهنگی همه‌جانبه‌تری نیاز است و تشکیل کارگروه مدیریت شهری، پاسخی به همین نیاز است.

نوروزی تأکید کرد که خلأ چنین سازوکاری در کرمانشاه احساس می‌شد و حالا می‌توان این تجربه را به‌عنوان الگویی برای سایر شهرها ارائه داد.

وی همچنین از تدوین «نظام مسائل شهری» در شهرداری کرمانشاه خبر داد و گفت: در قالب این طرح، ۷۰ مسئله شهری در قالب هشت محور اصلی شناسایی شده‌اند تا بر پایه آن بتوان برنامه‌ریزی استراتژیک دقیقی انجام داد.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه شهرداری برای حل برخی از این چالش‌ها وارد عمل شده و حتی نتایج مثبتی نیز حاصل شده است، افزود: حل بخشی از مشکلات شهر نیازمند زمان و مشارکت بین‌بخشی است.

وی یادآور شد که شهر کرمانشاه با انباشت چند دهه‌ای مشکلات مواجه است و بسیاری از این مسائل به‌صورت درهم‌تنیده و پیچیده درآمده‌اند.

به گفته نوروزی، استفاده از توان دانشگاه‌ها و متخصصان می‌تواند راه‌حل‌های علمی و عملی برای این مشکلات فراهم کند.

کد خبر 883422

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • mirmal IR ۰۵:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    ما دل خوشی از شهرداری نداریم رشوه خواری بیداد می کنه