تلاش می‌کنیم ریل‌گذاری راه‌آهن شهرکرد_ سفیددشت_مبارکه_اصفهان به سرانجام برسد

وزیر راه و شهرسازی گفت: در این سفر یک روزه به چهارمحال‌وبختیاری بازدیدها با هدف رفع کاستی‌ها و موانع انجام می‌شود و تلاش خواهیم کرد تا ریل گذاری راه آهن شهرکرد- سفید دشت- مبارکه -اصفهان در دولت چهاردهم به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، فرزانه صادق امروز _سه‌شنبه هفدهم تیر_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به خدمات وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: این وزارتخانه در حوزه‌های مسکن و شهرسازی، حمل و نقل ریلی، جاده‌ای، هوایی و بنادر فعال است و مسئولیت مهمی که ما برعهده داشتیم این بود که با شروع جنگ تحمیلی توانستیم کالاهای اساسی را از بنادر جابجا کنیم و مردم مشکلی در کالاهای اساسی نداشتند.


وی افزود: در این سفر یک روزه به چهارمحال‌وبختیاری بازدیدها با هدف رفع کاستی‌ها و موانع انجام می‌شود و تلاش خواهیم کرد تا ریل گذاری راه آهن شهرکرد- سفید دشت- مبارکه -اصفهان در دولت چهاردهم به نتیجه برسد.


وزیر راه و شهرسازی گفت: تاکید داریم که خدمات پشتیبان سکونت حتماً در افتتاحیه‌ها شکل گرفته باشد و این خدمات شامل مدرسه، پارک، کلانتری و دیگر زیرساخت‌ها است که هر شهری به آن‌ها نیاز دارد بنابراین امیدواریم داریم تا بعد از این سفر تمامی اقدامات سرعت بیشتری بگیرد و مردم حلاوت آن را در زندگی خود حس کنند.


به گزارش ایمنا، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز هفدهم تیر در رأس هیأتی متشکل از معاونان و مدیران ارشد وزارتخانه وارد شهرکرد شد. این سفر یک روزه با هدف افتتاح، بهره‌برداری، بازدید و پیگیری روند اجرای پروژه‌های مهم عمرانی و زیربنایی در استان چهارمحال و بختیاری انجام می‌شود.


از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر می‌توان به آغاز آیین ریل‌گذاری راه‌آهن شهرکرد_سفیددشت_مبارکه_اصفهان، بازدید از محورهای مواصلاتی و بازدید از سایت‌های نهضت ملی مسکن، اشاره کرد.


حضور وزیر در جلسات شورای تأمین مسکن و شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان از دیگر برنامه‌های مهم این سفر است.

کد خبر 882671

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.