بهسازی و آسفالت ۹.۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: در سه‌ ماه نخست سال جاری ۹.۴ کیلومتر راه روستایی در استان بهسازی و آسفالت شد و این اقدامات با هدف بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل روستایی و تسهیل تردد اهالی انجام شده است.

یزدان خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه با اشاره به اهمیت توسعه راه‌های روستایی در مناطق محروم، اظهار کرد: در سه‌ماه ابتدای سال ۹.۴ کیلومتر از راه‌های روستایی استان کرمانشاه بهسازی و آسفالت شده است.

وی افزود: در همین بازه زمانی، عملیات زیرسازی در ۲۴ کیلومتر از مسیرهای روستایی انجام شده است که این محورها تا مرحله پریمکت پیش رفته‌اند و آماده اجرای آسفالت نهایی هستند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف ارتقای سطح خدمات‌رسانی، بهبود ایمنی تردد و دسترسی بهتر ساکنان روستاها اجرا شده است.

خسروی میزان اعتبار تخصیص یافته برای این پروژه‌ها را بیش از ۷۲۷ میلیارد ریال اعلام و عنوان کرد: با انجام این عملیات، ۵۲۲ خانوار از راه‌های آسفالته و استاندارد بهره‌مند شده‌اند.

وی بر تداوم این روند در ماه‌های آینده تأکید کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد تا با استفاده بهینه از اعتبارات ملی و استانی، توسعه راه‌های روستایی را در اولویت برنامه‌های اجرایی نگه داریم.

کد خبر 882488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.