نشست رئیس‌جمهور  با استاندار و جمعی از مدیران استان اردبیل

رئیس‌جمهور در جریان سفر سرزده و غیررسمی به استان اردبیل، صبح امروز در نشستی با مدیران محلی به بررسی نیازمندی‌ها و اقدامات انجام‌یافته در این استان پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مسعود پزشکیان در جریان سفر سرزده و غیررسمی به استان اردبیل، صبح امروز در نشستی با مدیران محلی به بررسی نیازمندی‌ها و اقدامات انجام‌یافته در این استان پرداخت.

در این نشست مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل و جمعی از مدیران محلی به ارائه گزارش درباره وضعیت استان در حوزه کاری و نیازمندی‌ها و اولویت‌های اجرایی دستگاه‌های اجرایی پرداختند.

رئیس جمهور شب گذشته نیز در مراسم شام غریبان امام حسین (ع) در مسجد محله اوچدکان اردبیل شرکت کرد و به همراه استاندار اردبیل و دوشادوش عزاداران حسینی به عزاداری پرداخت.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با سینه‌زنی در قالب دو دسته رجزخوانی کرده و در سوگ شهادت امام حسین (ع) و یارانش همراه با رئیس‌جمهور اشک ماتم ریختند.

عزاداری شام غریبان در اردبیل با خاموش کردن چراغ‌های مساجد و در تاریکی با حال و هوای متفاوت برگزار شده و مداحان اهل بیت درباره مصائب شهدای کربلا و غریبان دشت نینوا نوحه‌سرایی می‌کنند.

رئیس‌جمهور در جریان این سفر، پس از شرکت در آئین شام غریبان حسینی در مسجد اوچدکان این شهر، به دیدار و گفت‌وگو با اهالی پرداخت.

کد خبر 882468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.