کرمانشاه در سوگ حضرت عباس (ع)؛ تجلی شور و ارادت در تاسوعای حسینی

از نخستین ساعات صبح تاسوعا، خیابان‌ها و محله‌های کرمانشاه شاهد حضور پرشور عزادارانی بود که با نغمه‌های سینه‌زنی و نوای یا حسین، دل‌های خود را با کاروان کربلا همراه کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، امروز _شنبه چهاردهم تیر_ مصادف با روز تاسوعای حسینی، عاشقان اهل بیت (ع) در کرمانشاه با شور و شعوری وصف‌ناپذیر به خیابان‌ها آمدند و آئین‌های عزاداری را با شکوهی خاص برگزار کردند و دسته‌های سینه‌زنی و زنجیرزنی در نقاط مختلف شهر به راه افتاد و نغمه‌های عاشورایی در فضای شهر طنین‌انداز شد.

مردم عزادار که از آغاز ماه محرم با حضور در مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه به سوگواری پرداخته بودند، امروز با چهره‌هایی اندوهگین و دل‌هایی آکنده از عشق، یاد علمدار وفادار کربلا را گرامی داشتند که در این مراسم، جوانان با برپایی ایستگاه‌های صلواتی، از عزاداران با نذری و چای پذیرایی کردند و جلوه‌ای از همدلی و عشق حسینی را به نمایش گذاشتند.

فضای معنوی شهر با پرچم‌های مشکی و نمادهای عاشورایی، رنگی از حزن و دلدادگی گرفته و حال و هوای کربلا را در دل هر رهگذری زنده کرده است.

همچنین شب گذشته در شب تاسوعای حسینی، مردم کرمانشاه با حضور در مساجد و حسینیه‌ها به سوگواری و عزاداری پرداختند و بار دیگر ارادت خود را به اهل بیت (ع) ابراز داشتند.

کد خبر 882035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.