آغاز تمرینات حریف سپاهان برای پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا

حریف قطری سپاهان در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا تمرین‌های آماده‌سازی‌ خود را برای فصل جدید زیر نظر جمال بلماضی آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، الدحیل حریف سپاهان در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیاست، این تیم قطری تمرین‌های تابستانی خود را زیر نظر جمال بلماضی آغاز کرد تا خود را برای فصل پیش‌رو و به‌ویژه دیدار حساس برابر سپاهان در لیگ نخبگان آسیا آماده کند، این بازی قرار است که دوازدهم اوت (بیست‌ویکم مرداد) برگزار شود.

جمال بلماضی، سرمربی الجزایری، بعد از هفت سال دوری از الدحیل بار دیگر هدایت این تیم را بر عهده گرفته است، الدحیل پیش از دیدار برابر سپاهان اردوی خارجی را برگزار خواهد کرد.

این تیم قطری فعالیت زیادی در نقل‌وانتقالات تابستانی داشته، به‌طوری که تاکنون چهار بازیکن خارجی باکیفیت را جذب کرده که سرشناس‌ترین آن‌ها پیانتک، مهاجم لهستانی سابق میلان است. مارکو وراتی، هافبک ایتالیایی و حکیم زیاش، هافبک سرشناس مراکشی هم به تمرین‌های الدحیل اضافه شده‌اند.

الدحیل فصل گذشته با هدایت فیلیپ گالتیه نایب‌قهرمان لیگ ستارگان قطر شد، البته این تیم هفته‌ها صدرنشین بود، اما شکست عجیب برابر الشمال در یک هفته مانده به پایان لیگ موجب شد تا الدحیل صدر را از دست دهد و در نهایت السد قهرمان شود.

کد خبر 881521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.