گرامیداشت یاد شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی زیر بیرق عزاداری امام حسین (ع) در شیراز

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان فارس با قدردانی از حضور پرشور مردم در مجالس عزاداری گفت: طی هماهنگی با هیئت‌های مذهبی فعال استان فارس و شهر شیراز مقرر شد، این هیئت‌ها پنجشنبه‌شب (هشتم محرم) را به یاد شهدای جنایات اخیر رژیم صهیونیستی با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار کنند.

رضا محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در فارس با اشاره به استقبال چشمگیر مردم از مجالس محرم در سال‌جاری اظهار کرد: حضور جمعیت در هیئت‌ها نسبت به سال گذشته چند برابر شده و این حضور گسترده، نشان‌دهنده بصیرت و هوشیاری مردم و مسئولیت سنگین‌تر هیئت‌ها در فضای کنونی کشور است.

وی با تأکید بر اهمیت همدلی و وحدت در برابر دشمنان افزود: یکی از برنامه هیئت‌های مذهبی استان فارس و شهر مقدس شیراز در شب هشتم محرم و در شب هفت شهدای دانشمند، سربازان، سرداران، زنان و کودکان مظلوم کشورمان که در ۱۲ روز جنایات اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، گرامیداشت یاد این شهدا است.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان فارس با تأکید بر برافراشتن پرچم مقدس ایران در مراسم شب هشت محرم گفت: باید یاد این شهدا و مظلومیتی که بر ملت ایران رفت، زنده بماند و این موضوع برای مردم توضیح داده شود که چگونه با بصیرت و همدلی ملت، این توطئه ناکام ماند.

محمدیان با اشاره به شعار محرم سال‌جاری گفت: «ایران حسین تا ابد پیروز است»؛ این شعار است که چراکه حسین نماد جوانمردی، آزادگی، اخلاق، مرام و غیرت است و منحصر به شیعیان نیست، همان‌طور که بزرگان اهل سنت و حتی رهبران دیگر ادیان از جمله گاندی از مکتب عاشورا برای مبارزه با استعمار و ظلم الهام گرفتند.

وی تأکید کرد: ملت ایران با حفظ اخلاق و غیرت حسینی، توطئه‌های بعدی دشمنان را نیز خنثی خواهد کرد و ما به یاری خدا در این مسیر، ثابت‌قدم خواهیم ماند.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان فارس در پایان از مردم و هیئت‌های مذهبی خواست در این ایام برای عزت اسلام و ملت ایران دعا کنند و یاد شهدای اخیر را در فضای هیئت‌ها را زنده نگه دارند.

کد خبر 881327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.