بخش کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری نیازمند حمایت ویژه است

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه بخش کشاورزی استان نیازمند حمایت ویژه است، گفت: با توجه به خشک‌سالی‌های اخیر و آسیب‌های وارده به بخش کشاورزی و جامعه عشایری استان طرح‌های تامین آب، شبکه‌های آبیاری و توسعه روش‌های نوین آبیاری باید سریع‌تر اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی امروز _چهارشنبه یازدهم تیر_ در دیدار با معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: چهارمحال‌وبختیاری با ظرفیت‌های منحصربه‌فرد در حوزه‌های آب و خاک، تولیدات دامی و زراعی از جایگاه ویژه‌ای در تأمین امنیت غذایی کشور برخوردار است.

وی با اشاره به اهمیت بخش کشاورزی در این استان، خواستار حمایت ویژه از این بخش شد و تاکید کرد: با توجه به خشک‌سالی‌های اخیر و آسیب‌های وارده به بخش کشاورزی و جامعه عشایری استان طرح‌های تأمین آب، شبکه‌های آبیاری و توسعه روش‌های نوین آبیاری باید سریع‌تر اجرا شود.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری ضمن قدردانی از حمایت‌های معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی در سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس به استان گفت: با پیگیری مصوبات این سفر، شاهد جهش خوبی در بخش کشاورزی استان باشیم.

مردانی با تاکید بر اهمیت توجه به جامعه عشایری گفت: عشایر به عنوان قشر مولد جامعه، نقش مؤثری در اقتصاد کشور و امنیت غذایی دارند و باید مورد حمایت مسئولان قرار بگیرند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در مناطق عشایری استان، خواستار تعیین تکلیف ثبتی اراضی، تکمیل پروژه‌های زیربنایی و افزایش تانکرهای آب‌رسانی به این مناطق شد.

همچنین در این دیدار بر لزوم همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای نظارتی برای حل مشکلات بخش کشاورزی و جامعه عشایری استان تاکید شد.

کد خبر 881187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.