پدافند درمانی استان اردبیل توسعه پیدا می‌کند

دادستان اردبیل گفت: لازم است پدافند درمانی استان اردبیل توسعه پیدا کند تا در شرایط بحرانی با مشکل روبه‌رو نشویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی دادگستری، جلال آفاقی امروز _دوشنبه نهم تیر- در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل، ضمن تقدیر از اقدامات دانشگاه در تأمین دارو و تجهیزات مورد نیاز استان برای خدمت شایسته در شرایط جنگی اخیر و حجم مسافران اظهار کرد: اقدامات پدافندی در حوزه بهداشت و درمان و توسعه پدافند درمانی در استان لازم است.

وی افزود: در شرایط بحرانی، مراکز درمانی نقش حیاتی در نجات جان انسان‌ها دارد، از این جهت، کاهش آسیب‌پذیری این مراکز با اقدامات پدافندی به‌منظور کمک به حفظ جان افراد باید در اولویت قرار گیرد.

دادستان اردبیل با بیان اینکه کادر بهداشت و درمان در برهه‌ها و شرایط مختلف با تحمل سختی‌ها و مشکلات و بعضاً محدودیت‌ها، خدمات گوناگونی ارائه کرده‌اند، لزوم حمایت از این قشر را یادآور شد و گفت: دادستانی اقدامات حفاظتی در بیمارستان‌ها برای جلوگیری از آسیب به کادر درمان و آرامش بیماران را با جدیت پیگیری می‌کند و در این راستا با هرگونه ترک فعل، تخلف یا اقدامات مجرمانه با قاطعیت برخورد می‌شود.

آفاقی در این ارتباط با تشریح حقوق متقابل بیماران و کادر درمان، ضرورت اطلاع‌رسانی از مفاد قانونی و ضوابط و ارتقای آگاهی‌های عمومی و همچنین آموزش‌های مستمر سازمانی را یادآور و تقویت آن را خواستار شد.

بهزاد داورنیا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دستگاه قضائی و تبریک هفته قوه‌قضاییه از حمایت‌های دادستانی از مدافعان سلامت استان قدردانی کرد.

داورنیا با ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه در روزهای گذشته جهت مدیریت هرگونه شرایط بحرانی احتمالی، آمادگی و ایستادگی مدافعان سلامت برای خدمت در هر گونه شرایط را اعلام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه و در تشریح اقدامات توسعه‌ای مراکز درمانی اردبیل اظهار داشت: دانشگاه برای جبران کمبود ۱۹۰۰ تخت بیمارستانی، کارهای خود را شتاب بخشیده که از جمله اقدامات در این حوزه، تسریع در پروژه بیمارستان نجف‌زاده است.

وی ادامه داد: مجموعه مذکور و تلاش برای کمبود فضای درمانی در کانون فعالیت‌های دانشگاه قرار گرفته است و برای رسیدن به شرایط بهتر همراهی و حمایت همه‌جانبه مسئولان استانی را انتظار داریم.

کد خبر 880552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.