توصیه‌های سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت در توزیع نذورات ایام محرم

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در مراسم عزاداری ایام محرم، بر رعایت اصول بهداشتی در فرایند تهیه و توزیع نذری‌ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، کلثوم خیرالهی با بیان اینکه حضور پررنگ و مسئولانه هیئت‌های مذهبی در ارتقای سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، اظهار کرد: استفاده از فراورده‌های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای اطمینان از ایمنی غذا در ایام عزاداری است، نمک یددار بسته‌بندی، روغن‌های خوراکی کم‌ترانس و نوشیدنی‌های دارای مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، از جمله اقلامی است که توصیه می‌شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی‌ها، استفاده از محصولات بسته‌بندی‌شده دارای نشان سیب سلامت، نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی دارد، همچنین ظروف یک‌بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تأییدیه سازمان غذا و دارو باشند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله‌ای و فاقد اصالت سلامت، ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهد.

خیرالهی ادامه داد: حفظ شأن عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده، اما مهم بهداشتی است، مشارکت هیئت‌های مذهبی در ارتقای این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آئین‌های دینی خواهد بود.

کد خبر 880377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.