نقض آتش بس در جنوب لبنان با ۲۰ حمله هوایی

منابع خبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی با بمباران مناطق مختلف جنوب لبنان، بار دیگر آتش بس با این کشور را نقض کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از رسانه‌های لبنانی، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در ۲۰ حمله هوایی به مناطق علی الطاهر، الدبشه، الدمشقیه، الجرمق المحمودیه و مناطق اطراف آن در جنوب لبنان حمله کردند.

شدت این بمباران‌ها به حدی بود که صدای انفجار در مناطق مختلف جنوب لبنان شنیده شد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با این حملات مدعی شد که مواضع و پایگاه‌های حزب الله در منطقه جبل الشقیف در جنوب لبنان بمباران شده است.

اویخای ادرعی گفت: پایگاه هدف قرار گرفته بخشی از پروژه‌ای زیرزمینی بود که در حملات پیشین از مدار خارج شده بود.

وی دلیل بمباران مجدد این منطقه را رصد تلاش‌هایی برای بازسازی این پایگاه اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر بارها با نقض آتش بس، مناطق جنوبی لبنان را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داده و این اقدامات با محکومیت گسترده داخلی و منطقه‌ای همراه بوده است.

کد خبر 879716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.