توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست / نیروهای مسلح آماده‌تر از قبل هستند

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست، دشمن خرابکاری‌ها، ترورها و جنگ روانی خود ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، الیاس حضرتی با حضور در یک برنامه خبری تلویزیونی اظهار کرد: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست. او به ترور و جنگ روانی و خرابکاری خود ادامه می‌دهد.

وی افزود: ما درخواست آتس بس ندایدم و فقط گفتیم تا زمانی که حمله اسرائیل ادامه دارد، به او جواب محکم می‌دهیم. این روایت را باید مرتب تکرار کنیم که ما صلح طلبیم، اما جنگ بلدیم. در دفاع از ایران و نظام ذره‌ای تردید نمی‌کنیم و تا آخرین لحظه دفاع را ادامه می‌دهیم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت عنوان کرد: در حال حاضر شاهد توقف جنگ و نه آتش‌بس هستیم، حتی اگر آتش بس هم در کار بود، همواره نقض آتش بس یک تاکتیک برای اسرائیل بوده است. اسرائیل بارها نشان داده است که آتش بس را نقض می‌کند و سابقه سو در این امر دارد، بنابراین نیروهای مسلح ما آماده‌تر از قبل هستند و مردم ما هم به لحاظ روانی باید آماده باشند.

حضرتی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی در تلاش است برای مردمی که مصمم در اصل ماجرا هستند، تردید ایجاد کند و چهره پیروز از خود نشان دهد. در یک جنگ اگر طرف مقابل به اهداف خود می‌رسید و دست بالا را داشت توقف جنگ را نمی‌پذیرفت یا شرط و شروط می‌گذاشت، اما خوشان توقف جنگ را خواستند.

وی ادامه داد: ملت ما آگاه هستند که اتفاق بزرگی در تاریخ ایران ایجاد شد، دشمن ما که فوق‌العاده توسعه طلب است به مرز و بوم ما حمله است. این دشمن تنها نبود و ابرقدرت‌های جهانی پشت سر او بودند. ایران با رژیم صهیونیستی و پشتیبانان او مثل کشورهای غربی در ۱۲ روز دفاع کرد و در این نبرد سنگین ملت ایران سربلند بیرون آمدند که باید از نقش آفرینی آنها تشکر کرد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با بیان اینکه ملت با صبوری این مسائل را تحمل کردند، تصریح کرد: تعداد تراکنش‌های بانک مرکزی در ۱۵ روز قبل از تجاوز رژیم صهیونیستی با ۱۵ روز بعد از آن ذره‌ای تفاوت نداشت. ملت صبورانه و با حوصله و تاریخی رفتار کردند. اقشار مختلف مردم هوشیارانه برای پشتیبانی آمدند و دقیقاً زمان و مکان و حیله دشمن را به خوبی تشخیص دادند. همه با هم متحد شدند و حول محور ایران گرد هم آمدند و صف محکمی از صفوف مستحکم ملت ایران را به نمایش گذاشتند.

حضرتی خاطرنشان کرد: در این شکست دشمنان، نقش اول و رتبه اول را ملت ایران داشتند که مقابل آنها تعظیم می‌کنم. نیروهای مسلح دومین نقش را داشتند که آماده، سرافراز و بهترین فرزندان این مرز و بوم بودند.

وی با اشاره به شهادت جمعی از نظامیان ادامه داد: بلافاصله به کسری از ساعت جانشینان نظامیان ما انتخاب شدند. سرداران پرچم را بلند کردند. دنیا فکر می‌کردند وقتی اسرائیل با پشتیانی غرب حمله می‌کند تاریخ و نتیجه جنگ‌های دیگر تکرار خواهد شد، اما نمی‌دانستند با اندیشه رهبر معظم و پشتیبانی ملت نیروهای نظامی ما در صحنه می‌درخشند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره تلاش‌های دولت در ۱۲ روز جنگ با رژیم صهیونیستی یادآور شد: در اوج ترورها که برای هر شخصیت یک پهپاد تعیین شده بود و برای شخص رئیس جمهور چندین پهپاد را تعیین کرده بودند و دنبال زدن بودند؛ وی در راهپیمایی حاضر شد، همچنین مرتب به وزارتخانه‌ها سرکشی می‌کرد و تمام جلسات را دایر نگه داشت. بسیاری از بازدیدهای رئیس جمهور انعکاس رسانه‌ای پیدا نکرد. همه اعضای دولت در بخش‌های مختلف در صحنه حاضر بودند.

حضرتی ادامه داد: سیاست دولت این بود به گونه‌ای در این اوضاع رفتار شود که آب در دل ملت حرکت نکند. مردم احساس کمبود نداشته باشند. مردم احساس کردند دولت مقتدر و دلسوز و مردمی پشت آنها است. وظیفه دارم از همکاران خود در دولت تشکر کنم.

وی درباره تلاش‌های دولت در بخش سیاست خارجی توضیح داد: مقابل عراقچی تعظیم می‌کنم و ممنون زحمات شبانه روزی او هستم. آقای عراقچی لحظه‌ای آرامش نداشتند. کاری کردند که تمام کشورهای همسایه و منطقه یک دست پشت ما آمدند و اسرائیل را محکوم کردند. ۵۷ کشور در کنفرانس اسلامی همگی حمله اسرائیل و آمریکا را محکوم کردند. با رئیس جمهور مصر تماس داشتند، جلساتی با اتحادیه اروپا و پوتین داشتند. جلسات پشت سر هم داشتند. در نهایت صحه دیپلماسی در کنار عنصر مردم، دولت و نیروهای مسلح به نتایج درخشانی رسید.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با طرح این پرسش که اکنون و پس از توقف عملیات نظامی دشمن، باید چه برنامه رسانه‌ای داشته باشیم؟، گفت: باید این رمز پیروزی خود را در بخش همبستگی ملت، حضور نخبگان و شخصیت‌هایی که گاهی معترض هم بودند، حفظ کنیم. این سرمایه فوق‌العاده ارزشمند است که در کنار دولت و نیروهای مسلح عزت آفریدیم. اکنون فرصتی برای روایت دقیق و مشترک بین همه آحاد ملت و گروه‌ها است تا روایت خود را نجوا کنیم. باید این امر را روایت کنیم که ما در وسط مذاکره به عنوان کشور صلح طلب بودیم که به ما حمله شد. ما به کسی حمله نکردیم و جنگ را آغاز نکردیم. آمریکا نقض عهد کردند و ما جواب قاطع و محکم دادیم. تا زمانی که تهاجم وجود دارد ما جواب قاطع می‌دهیم.

حضرتی با اشاره به تهاجم آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران و متقابلاً اصابت موشک‌های ایرانی به مراکز آمریکا در منطقه، توضیح داد: موشک در قبال موشک است. در قبال آمریکا هم این را تکرار کردیم و نگذاشتیم حمله آمریکا بی‌پاسخ باشد. وقتی پایگاه‌های آمریکا را در منطقه زدیم، کشورهای عربی به آمریکا برای خاتمه این تجاوز فشار آوردند.

وی با بیان اینکه اکنون زمان ساختن ایران است، افزود: باید سریع به بازسازی ساختمان‌های مسکونی که خراب شدند و چه ساختمان‌های دیگر از جمله فرودگاه‌ها و بیمارستان‌های آسیب دیده بپردازیم. باید ساختن را به مراتب بهتر از قبل آغاز کنیم، لازمه ورود به سازندگی و بازسازی شور مردمی و کمک گرفتن از آحاد ملت است. سیاست کلی دولت این است که از آحاد ملت مشارکت گیرد. از سرمایه‌داران داخلی که تمکن مالی دارند، باید مشارکت گرفت.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت عنوان کرد: اصلی‌ترین روایت این است که آحاد ملت در کنار هم برای استقلال ایران تلاش کنیم و امنیت وطن از این به بعد پررنگ‌تر شود. لازمه امنیت این است که سرمایه ملی و اعتماد ملی را جلب کنیم. باید حضور ملت در صحنه را حفظ کنیم. شخصیت‌های بزرگ ایرانیان خارج از کشور را باید به صحنه آوریم. خشم و کینه از اسرائیل را نیز باید در دل‌ها زنده نگه داریم.

کد خبر 879505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.