راه‌اندازی پویش به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم / برخورد قاطع و قانونی با گران‌فروشی و احتکار

آخرین اخبار قوه قضاییه کشور شامل راه‌اندازی پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم»، واکاوی قانونی جاسوسی و خیانت به کشور، اجرای حکم اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی و برخورد قاطع و قانونی با گران‌فروشی و احتکار را در بسته خبری حقوقی و قضایی ایمنا بخوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بسته خبری حقوقی و قضائی این هفته از آخرین اخبار قوه قضائیه و دادگستری می‌گوئیم.

پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» به همت قوه قضائیه راه‌اندازی شد

پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» به همت قوه قضائیه راه‌اندازی شد

پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» که در سال‌های گذشته نیز در جریان بوده، با هدف کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و گذشت و بخشش صاحبان حق و شکات خصوصی راه‌اندازی شده است.

واکاوی قانونی جاسوسی و خیانت به کشور/ مجازات جاسوسی چیست؟

واکاوی قانونی جاسوسی و خیانت به کشور / مجازات جاسوسی چیست؟

جاسوسی یکی از مهم‌ترین تهدیدات امنیت ملی محسوب می‌شود که می‌تواند منجر به افشای اطلاعات محرمانه، تضعیف حاکمیت و بروز خطرات جدی برای کشور شود، این جرم در قوانین کشور به‌عنوان یک اقدام علیه امنیت ملی شناخته و مجازات‌های سختگیرانه‌ای برای آن در نظر گرفته شده است.

جاسوسی به معنای جمع‌آوری، انتقال یا افشای اطلاعات حساس و محرمانه یک کشور به نفع دشمن یا کشورهای بیگانه است، این عمل می‌تواند به‌صورت همکاری مستقیم با سازمان‌های اطلاعاتی خارجی یا به صورت مستقل انجام شود و تأثیرات مخربی بر امنیت ملی و منافع عمومی داشته باشد، قوانین کشور برای مقابله با این پدیده، مجازات‌های شدیدی در نظر گرفته و نهادهای امنیتی نیز اقدامات گسترده‌ای برای پیشگیری از آن انجام می‌دهند.

ارتقای آگاهی عمومی، استفاده از فناوری‌های نوین و اجرای سیاست‌های سختگیرانه در حوزه امنیت اطلاعات، می‌تواند نقش مهمی در کاهش خطرات جاسوسی ایفا کند و با توجه به لزوم ارتقای افراد جامعه نسبت به زوایای حقوقی و قانونی جاسوسی، انگیزه‌ها و شگردهای این اقدام و مجازات‌های در نظر گرفته شده، با حمیدرضا آقابابائیان، وکیل پایه یک دادگستری و دکترای حقوق بین‌الملل عمومی گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید و متن کامل این گزارش را می‌توانید از اینجا مطالعه کنید.

ایمنا: جرم جاسوسی چیست؟

آقابابائیان: در قوانین کشور، جاسوسی به‌عنوان یک جرم سنگین شناخته می‌شود و برای آن مجازات‌های شدیدی در نظر گرفته شده است، بعضی از مهم‌ترین مواد قانونی در این زمینه، ماده ۵۰۱ قانون مجازات اسلامی است که بر این اساس، هر فردی که برای دولت بیگانه اطلاعات طبقه‌بندی‌شده را جمع‌آوری کند یا در اختیار آن‌ها بگذارد، به حبس از دو تا ۱۰ سال محکوم خواهد شد.

بازدید اژه‌ای از محل نگهداری برخی متهمان مرتبط با تجاوز رژیم صهیونی

بازدید اژه‌ای از محل نگهداری برخی متهمان مرتبط با تجاوز رژیم صهیونی

رئیس قوه قضائیه از محل نگهداری متهمان مرتبط با تجاوز رژیم صهیونی بازدید کرد.

جنگ را صهیونیست‌ها آغاز کردند؛ اما پایانش را ما ترسیم می‌کنیم

جنگ را صهیونیست‌ها آغاز کردند، اما پایانش را ما ترسیم می‌کنیم

حجت الاسلام اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: صهیونیست‌ها انرژی هسته‌ای را بهانه قرار داده تا به اصل نظام ضربه بزند؛ اما بدانند که جنگ تحمیلی را آنها شروع کردند، اما همان‌طور که رهبری، مسئولین نظام و مردم می‌گویند آنها جنگ را شروع کردند، اما پایان این جنگ با ما است و دشمن تا نقطه هزیمت باید پیش برود.

انسجام ۹٠ میلیونی نقطه قوت و قدرت فوق‌العاده کشور است

انسجام ۹٠ میلیونی نقطه قوت و قدرت فوق‌العاده کشور است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: امروز همه ایران یک ید واحد هستند و این انسجام ۹٠ میلیونی نقطه قوت و قدرت فوق‌العاده کشور است که هر دشمنی در برابر این اتحاد یکپارچه زانو خواهد زد.

مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد/ ملاقات محکوم‌علیه با سرپل موساد در یکی از کشورها

مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد

حکم اعدام مجید مسیبی که به عنوان عامل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی دستگیر و محاکمه شده بود به اجرا درآمد.

رژیم صهیونیستی و آمریکا ناقض تمام قوانین بین‌المللی هستند

رژیم صهیونیستی و آمریکا ناقض تمام قوانین بین‌المللی هستند

عضو هیئت‌رئیسه مجمع نمایندگان زن در IPU گفت: در حالی که ایران همواره به موازین حقوق بشری و قواعد بین‌المللی متعهد بوده، رژیم اشغالگر قدس و آمریکا به شکلی مکرر و سازمان‌یافته، قوانین آمره بین‌الملل را نقض کرده است.

برخورد قاطع و قانونی با گران‌فروشی و احتکار

برخورد قاطع و قانونی با گران‌فروشی و احتکار

دادستان اصفهان گفت: مدیران استانی باید در شرایط فعلی نظارت‌ها و برخوردها را تشدید و برنامه‌های بلندمدت را در راستای تأمین کالای اساسی و نظارت بر بازار ارائه کنند.

کد خبر 879378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.