به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس مویدی امروز_ دوشنبه دوم تیر_در نشست کارگروه امنیت غذایی هرمزگان اظهار کرد: برای رفاه حال مردم و جلوگیری از هرگونه کمبود یا افزایش غیرمنطقی قیمتها، نظارت و بازدیدهای پی در پی از فروشگاهها و مراکز عرضه در استان انجام شده است و با هرگونه تخلف، برخورد قانونی خواهد شد.
وی با ابراز اینکه هیچگونه کمبودی در حوزه کالاهای اساسی در استان هرمزگان وجود ندارد، افزود: جابهجایی کالاهای اساسی و بازاررسانی این کالاها شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، آرد، روغن و سایر محصولات مورد نیاز مردم استان در حال انجام است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان همچنین بر اهمیت نظارت کامل بر تولید، تأمین، ذخیرهسازی کالاهای اساسی، فرایند توزیع و عرضه و همچنین سلامت کالاهای موجود در بازار استان تاکید و خواستار نظارت مستمر بر کشتارگاههای دام و طیور در بندرعباس و سایر شهرستانهای استان شد.
مویدی با بیان اینکه بهطور مستمر توصیههای فنی لازم به مراکز توزیع و عرضه کالاها، کشتارگاهها، مراکز فرآوری و کارخانههای تولید ارائه شود، ابراز کرد: همچنین در این نشست مقرر شد از ظرفیت آزمایشگاههای مختلف دستگاههای اجرایی استان در جهت تهیه، تأمین و حفظ سلامت غذا استفاده شود و این رویه به صورت مستمر ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به شرایط تولید و تأمین مرغ در استان، از احتمال افزایش جوجهریزی نسبت به خرداد سالجاری خبر داد و گفت: تمام اتحادیههای دام و طیور هرمزگان نیز موظف هستند وضعیت دام و جوجهریزی را بهطور دقیق پیگیری کنند و گزارشهای مربوطه را به صورت منظم به سازمان جهادکشاورزی استان ارائه دهند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان یادآور شد: این اقدامات با هدف تضمین امنیت غذایی استان هرمزگان و تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان با کیفیت و قیمت مناسب انجام میشود و سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با همکاری سایر دستگاههای ذیربط، نظارت دقیقی بر بازار و فرایند تولید و توزیع مواد غذایی خواهد داشت.
منبع: ایرنا


نظر شما