هرکس در شرایط جنگی وظیفه خود را درست انجام دهد، همچون کسی است که موشک شلیک می‌کند

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در این شرایط جنگی، اگر هرکس هرکاری برعهده دارد را درست انجام دهد، همچون کسی است که موشک شلیک می‌کند و پشت پدافند نشسته و جانش را برای دفاع از کشور تقدیم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابوالفضل قربانی امروز _یکشنبه یکم تیر_ در صدوهشتادمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان نطق خود را با این شعر آغاز کرد:

بخوان حماسه، که از دل قرار برگردد

صفیر سوخته‌ام را شرار برگردد

صداقتم به سریر کلام بنشیند

صراحتم به سخن، آشکار برگردد

به چهره‌ام تب غیرت چنان گل اندازد

که صبر خشم کشم را عذار برگردد

به رهگذار وقاحت نشسته‌ای تا چند

که ننگ رفته بر این لاله‏زار برگردد؟

در این بهشت عدالت چه خیره می‌کوشی

که بر مراد ستمکار، کار برگردد؟

زخون ما و شما آسیا بگردانند

قسم به خون که اگر روزگار برگرد

سنان ببارد اگر بر عمود قامت ما

گمان مبر به یمین و یسار برگردد

بر این شهید سرا کفر بر نخواهد گشت

خلوص ما مگر از کردگار برگردد

جفای رفته بر این ملک بر نمی‌گردد

مگر زقبله وحدت مدار برگردد

بخوان حماسه، که چابک سوار همت ما

بر آن سراست به اصل و تبار برگردد

بیار مرکب بی زین و جوش بی پشت

که مرد جنگ نه از کارزار برگردد

از این مدافعه بی فتح بر نمی‌گردیم

مگر که مرکب ما بی سوار برگردد

بریز باده ایثار، کز دماغ تهی‌ست

کسی که از این شب می هوشیار برگردد

امید سر زده من! خدای من تا چند

زخُمسرای شهادت خمار برگردد؟

چنان در آتشم امشب که در حریم دلم

اگر چمد نفسی، داغدار برگردد

«فرید» سوی تو می‌آید ای نهایت سرخ

از این سفر نکند شرمسار برگردد

وی گفت: خوشا بر احوال سردار سلامی، رشید، باقری و حاجی زاده. عشق و آرزوی آن‌ها شهادت بود اما اسرائیل و آمریکا تصور می‌کنند که آن‌ها را شکار کرده‌اند، بلکه آن‌ها را به خواسته قلبی‌شان رسانده است.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: امروز رسماً شاهد اعلام تجاوز آمریکای جنایت‌کار به چند نقطه از خاک جمهوری اسلامی بودیم. امروز با دیروز و روزهای قبل هیچ فرقی نکرده است. روزهای قبل هم آمریکا در میدان بود، مگر غیر از این بود؟ هواپیما، بمب، آموزش خلبانان اسرائیلی، همه امکانات پدافندی، رد گیری و ره گیری موشک‌های پهپادی، پول، و… همه مال آمریکا بود. مگر غیر این آمریکا بود تا الان؟ پس هیچ تفاوتی نکرده، فقط اینها امروز وقاحت را از حد گذرانده و عنوان کردند که ما هم به صورت رسمی هستیم و اتفاقاً و این فرصت خوبی برای نظام جمهوری اسلامی است.

قربانی تصریح کرد: برای مردم آمریکا بسیار متأسف هستم که یک احمق حقه‌باز و دیوانه رئیس‌جمهور آن‌هاست و امیدوارم خود مردم آمریکا نسبت به این مسائل واکنش مناسب نشان دهند.

وی گفت: آنچه امروز اتفاق افتاده موجب شده که سرمایه اجتماعی نظام افزایش پیدا کند و این بهترین فرصت برای نظام جمهوری اسلامی و لطف و عنایت خداوند در حق این مردم و نظام است که امروز با هم همدل و یک‌صدا برای مقابله با دشمن شدند.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان با تشکر از اقدامات شهرداری اصفهان در این شرایط اظهار کرد: همه نیروها از شهردار و معاونان تا مدیران و کارمندان از روز اول بسیار خوب در صحنه بودند و مسائل را رصد می‌کردند؛ ما که روز اول جنگ را به خاطر داریم می‌دانیم چقدر آن زمان مشکلات داشتیم و هیچ برنامه و امکاناتی نداشتیم؛ ما به طرف هواپیمای عراقی که بالا پرواز می‌کرد با ژ ۳ شلیک می‌کردیم، امروز پدافند ما هواپیمای اف ۳۵ را منهدم می‌کند و امروز بهترین امکانات را در اختیار داریم.

قربانی با اشاره به جلسه ستاد بحران حوزه حمل‌ونقل گفت: برنامه‌های مناسب و خوبی در حوزه حمل‌ونقل را تنظیم شده که برای هر حادثه‌ای سناریوی مربوطه تعیین شده است.

وی گفت: در این شرایط جنگی، اگر هرکس هرکاری برعهده دارد را درست انجام دهد، همچون کسی است که موشک شلیک می‌کند و پشت پدافند نشسته و جانش را برای دفاع از کشور تقدیم می‌کند.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل و نقل شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در این روزهای سخت، جهاد عزیزان ما در شهرداری این باشد که خدمت به مردم را سریع‌تر و راحت‌تر انجام دهند.

قربانی با اشاره به تذکر رهبر معظم انقلاب گفت: هیچ خدمتی نباید متوقف باشد و تمام خدمات باید مثل قبل و بهتر از آن انجام شود که این موضوع نیز به خوبی در حال انجام است.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های مردمی گفت: اکنون بهترین زمان برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی است، الان این امکان و ظرفیت و تقاضا وجود دارد و باید برای آن برنامه ریزی و جهت دهی کرد. هزاران فرد هستند مانند خانم سجادی که در برنامه‌های شهرداری حضور دارد که می‌توان از ظرفیت آن‌ها استفاده کرد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر اصفهان درباره مقابله با سد معبر گفت: اقدامات مقابله با تکدی‌گری به واسطه اینکه این موضوع جرم‌انگاری نشده بدون نتیجه است؛ درخواست ما از نمایندگان این است که برای چنین مواردی و دیگر ناهنجاری‌هایی که در سطح جامعه وجود دارد، اما به دلیل عدم جرم‌انگاری برخوردها تأثیر مناسب را نخواهد داشت، قانون‌گذاری صورت گیرد.

کد خبر 878094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.