تشییع پیکر ۲ شهید شهرستان بیجار در پی حمله اسرائیل‌

مراسم تشییع پیکر شهیدان محمد اسلامی و امید پورقره خان، دو پاسدار شهید اهل شهرستان بیجار در پی حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی، امروز (یکشنبه) در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آئین تشییع دو شهید پاسدار شهرستان بیجار در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی، صبح امروز _یکشنبه یکم تیر_ در میدان آیت‌الله فاضل فاضل گروسی این شهرستان برگزار شد.

قرار است در ادامه این مراسم، ساعت ۱۱:۰۰ امروز در توپ آغاج بیجار مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید محمد اسلامی برگزار شود، همچنین مراسم بزرگداشت و ترحیم شهید اسلامی رأس ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ در مسجد صاحب‌الزمان شهر توپ آغاج برگزار خواهد شد.

تشییع پیکر ۲ شهید شهرستان بیجار در پی حمله اسرائیل‌

برنامه‌ریزی شده است تا مراسم بزرگداشت و ترحیم شهید امیدپور قره خان نیز رأس ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ در مسجد حضرت ولیعصر (عج) بیجار برگزار شود.

به گزارش ایمنا، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی دیگر از شهرهای کشور از بامداد روز _جمعه بیست‌وسوم خرداد_ تاکنون، تعدادی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم غیرنظامی ایران به شهادت رسیدند.

ایران نیز در پاسخ به این حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را از شامگاه روز جمعه همان روز با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد و تاکنون در قالب ۲۰ عملیات، اهداف راهبردی رژیم صهیونیستی در مناطق اشغالی را مورد اصابت موشک‌های خود قرار داده و خسارات زیادی به این رژیم وارد کرده است.

این دو شهید والامقام در حمله تروریستی و ددمنشانه رژیم منحوس اشغالگر قدس در تهران به شهادت رسیدند.
 

کد خبر 877996

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.