هرگونه افزایش قیمت خارج از نرخ‌های مصوب، غیرقانونی است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان بر تأمین مایحتاج مردم، حفظ آرامش بازار تاکید کرد و گفت: هرگونه افزایش قیمت خارج از نرخ‌های مصوب دستگاه‌های مسئول، غیرقانونی است و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان عبدالعلی کیان مهر شامگاه – شنبه سی و یکم خرداد- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کالاهای اساسی با هدف تأمین مایحتاج مردم در انبارها موجود است و هرگونه افزایش قیمت خارج از نرخ‌های مصوب دستگاه‌های مسئول، غیرقانونی است و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

وی به تولید انبوه مرغ و تخم مرغ در استان اشاره کرد و افزود: تمامی زیرساخت‌ها برای تولید پایدار فراهم است و هیچ جای نگرانی برای تولیدکنندگان و مردم وجود ندارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: هرگونه افزایش قیمت خارج از نرخ‌های مصوب دستگاه‌های مسئول، غیرقانونی است و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی و بازرسی با تمام توان بر بازار نظارت دارند تا اجناس با قیمت‌های عادلانه به دست مردم برسد.

کیانمهر در خاتمه خاطرنشان کرد: هدف ما این است که مردم گلستان در آرامش کامل به کالاهای اساسی دسترسی داشته باشند و هیچ‌گونه فشار اقتصادی بر آن‌ها تحمیل نشود.

کد خبر 877859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.