رژیم صهیونیستی و آمریکا ناقض تمام قوانین بین‌المللی هستند

عضو هیئت‌رئیسه مجمع نمایندگان زن در IPU گفت: در حالی‌ که ایران همواره به موازین حقوق بشری و قواعد بین‌المللی متعهد بوده، رژیم اشغالگر قدس و آمریکا به شکلی مکرر و سازمان‌یافته، قوانین آمره بین‌الملل را نقض کرده است.

الهام آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین تحولات مربوط به دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزات رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران، مطابق ماده ۵۱ منشور ملل متحد و سایر قواعد حقوق بین‌الملل، از حق مسلم دفاع مشروع در برابر هرگونه اقدام متجاوزانه برخوردار است و در چارچوب این قوانین به دفاع از امنیت و تمامیت ارضی خود می‌پردازد.

وی با تأکید بر پایبندی همیشگی ایران به اصول و قوانین بین‌المللی افزود: در حالی که ایران همواره به موازین حقوق بشری و قواعد بین‌المللی متعهد بوده، رژیم اشغالگر قدس و آمریکا، به شکلی مکرر و سازمان‌یافته، قوانین آمره بین‌الملل را نقض کرده و برخلاف اصول صریح ماده ۲ بند ۴ منشور ملل متحد و مفاد کنوانسیون‌های ژنو، غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار داده است.

عضو هیئت‌رئیسه مجمع نمایندگان زن در IPU با ابراز امیدواری نسبت به سرافرازی روزافزون ایران اسلامی تصریح کرد: آنچه همواره ضامن اقتدار این سرزمین بوده، حضور پرصلابت، بصیرت کم‌نظیر، وفاداری بی‌مثال و تبعیت آگاهانه ملت شریف ایران از مقام معظم رهبری است؛ ظرفیتی که دشمنان هرگز در محاسبات خود لحاظ نکرده‌اند. مردمی که در راه حفظ شرافت و استقلال وطن، جان خویش را نثار کرده و در برابر هر تجاوز و خباثتی با قدرت می‌ایستند.

آزاد در ادامه با انتقاد شدید از سکوت شرم‌آور برخی دولت‌های مدعی حقوق بشر در برابر جنایات آشکار رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و ملت مظلوم فلسطین افزود: جای تأسف است که کشورهای غربی، نه‌تنها از محکومیت این جنایات آشکار سر باز زده‌اند، بلکه همچنان با مواضعی دوگانه، به حمایت‌های آشکار و پنهان خود از این رژیم جعلی ادامه می‌دهند، بر همین اساس شرکت در نشست‌های دیپلماتیکی که با این کشورها برگزار شود، بدون هرگونه فایده و اعتبار است.

عضو هیئت‌رئیسه مجمع نمایندگان زن در IPU با تقدیر از رشادت نیروهای دفاعی و امنیتی کشور در مقابله با تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و اجرای عملیات غرورآفرین «وعده صادق ۳» اظهار کرد: این عملیات قاطع، تنها گوشه‌ای از توان و اقتدار ایران اسلامی را به نمایش گذاشت و بار دیگر دل مردم ایران را شاد کرد. اقدامات بازدارنده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، هشداری صریح به دشمن است که دوران بی‌پاسخ ماندن جنایت‌ها به پایان رسیده است.

وی با هشدار به رژیم صهیونیستی تأکید کرد: در صورت ادامه تجاوزگری و تکرار اشتباهات راهبردی از سوی این رژیم جعلی، پاسخ جمهوری اسلامی ایران بدون تردید کوبنده‌تر، قاطع‌تر و با استفاده از توان پیشرفته‌تری خواهد بود. ما در دفاع از انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون پاک شهیدان، لحظه‌ای عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

عضو هیئت‌رئیسه مجمع نمایندگان زن در IPU در پایان یادآور شد: ملت ما از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی، با انواع توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان داخلی و خارجی روبه‌رو بوده است، اما با هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری و حضور پرصلابت مردم در همه میدان‌ها، همواره از این آزمون‌ها سربلند بیرون آمده‌ایم. امروز نیز با اتکا به قدرت الهی، فرماندهی حکیمانه رهبر انقلاب و اتحاد ملت، ایران اسلامی از این مرحله نیز با عزت و اقتدار عبور خواهد کرد.

کد خبر 877835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.