جام‌جهانی باشگاه‌ها / از کامبک فلامنگو مقابل چلسی تا جشنواره گل بنفیکا

شب گذشته مسابقات جام‌جهانی باشگاه‌ها پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در ادامه رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ و از ساعت ۱۹:۳۰ شب گذشته (جمعه) تیم‌های فوتبال بنفیکا و اوکلندسیتی از گروه C رو در روی هم قرار گرفتند؛ این دیدار ماراتنی که بیش از ساعت به طول انجامید در پایان با برتری پُرگل و شش بر صفر بنفیکا سوت خورد.

در این بازی؛ آنخل دی‌ماریا در دقیقه ۸+۴۵ و ۸+۹۰ هر دو از روی نقطه پنالتی، ونجلیس پاویلیدیس (۵۳)، رناتو سانچس (۶۳) و لئاندرو بارِیرو (۷۶ و ۷۸) برای بنفیکا گلزنی کردند.

این بازی عجیب و بسیار طولانی اواخر نیمه نخست و سپس بین دو نیمه دقایقی به‌نسبت زیاد به‌دلیل شرایط نامساعد جوی، باران شدید و رعدوبرق‌های خطرناک متوقف شد تا لقب طولانی‌ترین بازی جام با بیش از ۴ ساعت را به خود اختصاص دهد. این بازی ساعت ۱۹:۳۰ به وقت تهران شروع شد و ساعت ۲۳:۴۷ دقیقه به پایان رسید.

در دیگر بازی تیم فوتبال چلسی دومین بازی خود در چارچوب رقابت‌های گروه D جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ را از ساعت ۲۱:۳۰ امشب (جمعه) مقابل فلامنگو برگزار کرد و در حالی که ابتدا با یک گل از حریف خود پیش افتاد در ادامه کامبک خورد و تن به شکست سه بر یک داد.

گل‌های فلامنگو در این بازی را برونو انریکه (۶۲)، دنیلو (۶۵) و والاسه (۸۳) به ثمر رساندند و تک گل چلسی نیز توسط پدرو نتو (۱۳) زده شد.

پیش از این دیدار؛ تیم‌های بنفیکا و اوکلند سیتی از ساعت ۱۹:۳۰ به میدان رفته‌اند که مسابقه این دو تیم به‌دلیل شرایط نامساعد جوی بسیار به درازا کشیده و دقایق پایانی خود را سپری می‌کند.

کد خبر 877628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.