به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری، محمدابراهیم تولایی در جلسه ویژه بررسی وضعیت آرد و نان استان که با حضور وبیناری فرمانداران سراسر استان برگزار شد، اظهار کرد: نانواییهای کشیک از ساعت ۰۶:۰۰ صبح تا ۱۲ شب اقدام به پخت نان میکنند و نانوایان به هیچ وجه نگران تأمین آرد مورد نیاز خود نباشند چراکه به اندازه کافی آرد موجود است و به میزان که لازم باشد تخصیص داده میشود.
وی افزود: نیروهای بسیجی آموزشدیده بر فعالیت نانواییهای کشیک نظارت خواهند داشت تا مردم نگرانی نداشته باشند.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: شرکتهای حملونقل، کارخانجات آرد و نانوایان استان پای کار تهیه نان برای شهروندان مازندرانی و مسافران عزیز استان هستند و هیچ واحد نانوایی نباید نگران تأمین آرد باشد.
وی تاکید کرد: فرمانداران استان از همه ظرفیتهای موجود برای تأمین نان شهرستان اقدام و نظارت کنند تا آرد تخصیصی به نان تبدیل شده و در اختیار مردم عزیز استان قرار گیرد.


نظر شما