احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه در پی اظهارات سخیف صدراعظم آلمان

در پی اظهارات سخیف و شرم آور صدر اعظم آلمان در حمایت از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران سفیر این کشور به وزارت امور خارجه احضار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در پی اظهارات سخیف و شرم‌آور فریدریش مرتس صدر اعظم آلمان در حمایت از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران و تمجید و ادای احترام وی نسبت «اقدامات کثیف» جنایتکار جنگی بنیامین نتانیاهو، مارکوس پوتسل سفیر آلمان در تهران از سوی علیرضا یوسفی مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به وی ابلاغ گردید.

مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه در این جلسه احضار، ضمن تشریح تجاوزهای رژیم صهیونیستی در ترور فرماندهان عالیرتبه نظامی، دانشمندان هسته‌ای، اساتید دانشگاه و شهروندان بی‌گناه ایرانی، همچنین تخریب تأسیسات عمومی و زیربنایی، تأسیسات هسته‌ای، منازل مسکونی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: این اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی نقض فاحش منشور ملل متحد و حقوق و مقررات بین‌المللی است.

یوسفی به سفیر آلمان یادآوری کرد که حمایت صدر اعظم آلمان از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی، در مغایرت کامل با مواضع اعلامی و ادعایی این کشور در استناد به مقررات حقوق بین‌الملل، حقوق بشر و تاکید بر توسل به دیپلماسی است.

مدیرکل اروپای غربی وزارت امور خارجه تاکید کرد: موضع گستاخانه صدر اعظم آلمان در حمایت از اقدامات کثیف رژیم جنایتکار صهیونیستی، چهره آلمان را در افکار عمومی ملت ایران و جامعه بین‌المللی مخدوش می‌کند و نشانگر باقی ماندن و باز تولید افکار جنایتکارانه هیتلر دوران آلمان نازی در اذهان افکار عمومی ایران و جهان است.

سفیر آلمان تاکید کرد که در اولین فرصت، مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران را به دولت متبوع خود منعکس خواهد کرد.

کد خبر 877066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    نازی از نازی حمایت میکند