لزوم ورود اصفهان به ستاد مهندسی جبهه و جنگ

عضو جامعه مهندسان کشور گفت: اصفهان ظرفیت بالایی در حوزه مهندسی جبهه و جنگ داشته و باید در شرایط کنونی به این عرصه وارد شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس حاج رسولی‌ها در دیدار استاندار اصفهان با احزاب سیاسی استان با اشاره به شرایط فعلی اظهار کرد: در روزهای اول دفاع مقدس اصفهان ابتکاری به خرج داد و ستاد مهندسی جبهه و جنگ را در زمانی که نیروی‌های نظامی تشنه آن بود بودند ایجاد کرد.

وی افزود: امروزه نیز اصفهان ظرفیت بالایی در این حوزه دارد و می‌تواند در اقداماتی که نیازمند چنین متخصصانی است وارد عمل شود.

عضو جامعه مهندسان کشور با بیان تأکید بر اعتمادسازی در شرایط کنونی عنوان کرد: مردم در شرایط فعلی نیازمند اعتماد هستند و دستگاه‌ها می‌توانند با پاسخگویی به مردم، دلگرمی و فضای همدلی در وضعیت کنونی ایجاد کنند.

وی افزود: دشمن به دنبال ایجاد دو دستگی در جامعه است و وقتی مردم همدل باشند، شکست می‌خورند.

کد خبر 876103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.