به گزارش خبرگزاری ایمنا، مادر سردار شهید مهدی ربانی امروز _یکشنبه بیستوپنجم خرداد_ در دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان با خانواده شهید مهدی ربانی اظهار کرد: هر لحظه در حال امتحانشدن هستیم و باید قدر آن را بدانیم.
وی با اشاره به قول پروردگار و بشارت داده شده به صابران در امتحانهای الهی افزود: فرزندم از همان نخست در مسیر قرآن حرکت میکرد، در دوران رژیم ستمشاهی با اینکه دانشآموز بود، اقداماتی را در راستای تحقق انقلاب اسلامی در مدرسه صارمیه انجام میداد.
مادر سردار شهید مهدی ربانی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جذب سپاه شد و همواره به اسلام خدمت میکرد، ما نیز به عنوان والدین او از این فعالیتها رضایت داشتیم.
وی با اشاره به ویژگیهای شخصیتی شهید افزود: فرزندم مقید به نماز شب بود.
احمد شریعتی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این دیدار خطاب به مادر سردار شهید مهدی ربانی اظهار کرد: سخنان شما بهعنوان اسوه صبر، برای همه درس محسوب میشود.
وی افزود: شما مادران شهدا برای ما الگو هستید.



نظر شما