نیاز فوری فارس به فراورده‌های خونی

مدیر کل انتقال خون استان فارس از هم‌استانی‌ها خواست تا برای تامین ذخائر خونی به پایگاه‌های انتقال خون در سطح استان و شیراز مراجعه کنند.

مجید اکبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در فارس اظهار کرد: با توجه به کاهش مراجعات در روزهای گذشته نیازمند خون و پلاکت در تمام گروه‌های خونی هستیم.

وی افزود: پایگاه‌های آسیاب قوامی قصرالدشت و پایگاه میدان نمازی شیراز از ساعت هشت صبح تا ۱۹:۳۰ و کانکس اهدای خون سیدالشهدا در ابتدای شهرک استقلال شیراز از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۹ از روز شنبه تا چهارشنبه و پایگاه‌های شهرستان‌ها از جمله جهرم، فسا، آباده، داراب، لار، لامرد، گراش، کازرون و مرودشت از ساعت ۸ صبح تا ۱۳:۳۰ دقیقه پذیرای اهداکنندگان خود در استان هستند.

مدیرکل انتقال خون فارس گفت: بیش از دو هزار نفر بیمار تالاسمی در استان فارس زندگی می‌کنند که به گروه‌های خونی نیاز مبرم دارند.

اکبرزاده از مردم خواست با مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون، مرکز پیوند اعضا، مرکز پیوند مغز و استخوان، مرکز شیمی درمانی و بیماران تصادفی نیازمند خون را در این روزها یاری کنند.

کد خبر 875859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.