واکنش سپاه فجر فارس به حملات متجاوزانه اسرائیل

سپاه فجر فارس در پی حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و به شهادت رساندن شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، سپاه فجر فارس در پی حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به کشورمان و به شهادت رساندن شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

«باسمه تعالی

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضی نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاً

باند تبهکار صهیونی بار دیگر از سر استیصال و درماندگی جنایت آفرید و مجاهدان عزت آفرین و پرچم‌داران سرافرازی و افتخار آفرینی و دانشمندان قدرت آفرین و منادیان تولید قدرت برای ایران اسلامی و نیز برخی از مردم عزیز ما با ارواح شهدا امروز همنشین شدند.

این رژیم ددمنش از اینجا و اکنون نقطه سرنوشت دردناک و تلخ خود را آغاز کرده و منتظر مجازات سخت باشد.

فرزندان رشید ملت شهید پرور فارس و پاسداران انقلاب در سپاه فجر ضمن تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه فرماندهان و دانشمندان بزرگمان و نیز برخی از مردم عزیزمان اعلام می‌دارد؛ در همراهی با هم رزمان خویش در نیروهای مسلح برای ایجاد دروازه‌های جهنم در سرزمین‌های اشغالی و مجازات سخت آن رژیم خون آشام آماده هرگونه جان‌فشانی است.

کد خبر 875627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.