آمادگی اعزام فوری نیروهای هلال احمر استان به مناطق آسیب دیده کشور

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از آمادگی اعزام فوری نیروهای هلال احمر استان به مناطق آسیب دیده کشور در پی حملات رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت: در صورت اعلام نیاز، نیروهای امدادی استان در کمترین زمان ممکن در محل حاضر خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب آبادی ظهر امروز _جمعه بیست و سوم خرداد_ در نشست خبری با رسانه‌های استان اظهار کرد: تمامی تیم‌های امدادی استان در پی حملات رژیم صهیونیستی، در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و آمادگی اعزام فوری به مناطق آسیب‌دیده را دارند.

وی با اشاره به بسیج تمامی امکانات استان افزود: ۳۰ تیم عملیاتی شامل تیم‌های واکنش سریع در حالت آماده‌باش قرار دارند و در صورت نیاز به سرعت اعزام خواهند شد. همچنین تیم آنست (سگ‌های تجسس) نیز برای عملیات جست‌وجو و نجات به مناطق مورد نظر اعزام شده‌اند.

مدیرعامل هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه هماهنگی کامل با سازمان امداد و نجات کشور برقرار است، گفت: در صورت اعلام نیاز، نیروهای امدادی استان در کمترین زمان ممکن در محل حاضر خواهند شد.

کد خبر 875094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.