پیام مشترک نماینده ولی فقیه در گیلان و استاندار در پی تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیستی

در پی تجاوز و جنایت وحشتناک و ددمنشانه ی سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان، آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و هادی حق‌شناس، استاندار پیام مشترکی صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، در پی تجاوز و جنایت وحشتناک و ددمنشانه ی سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی علیه کشور عزیزمان، آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان و هادی حق شناس، استاندار پیام مشترکی صادر کردند.

متن پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

«انا من المجرمین منتقمون»
(به یقین ما از مجرمان انتقام خواهیم گرفت) آیه ۲۲ سوره سجده

رژیم منحوس صهیونیستی در سحرگاه امروز با انجام جنایتی آشکار و ددمنشانه بار دیگر ذات خبیث خود را در حمله به مراکز مسکونی و غیر مسکونی و ترور فرماندهان و دانشمندان ارجمند ایران اسلامی، بیش از گذشته آشکار کرد.
لذا ضمن محکوم کردن این جنایت پلید و خون آلود، خواستار پاسخ مقتدرانه، افتخارآمیز و عبرت‌آموز نیروهای مسلح کشورمان به جنایات رژیم صهیونیستی می‌باشیم.

این‌جانبان ضمن محکوم کردن این جنایت رژیم صهیونیستی که قطعاً پایان تلخ و دردناکی را برای خود رقم زده‌اند؛ ضمن دعوت به حفظ آرامش از مردم عزیزمان، اطمینان داریم که هیچ گونه تعرض و تجاوزی به این آب و خاک و منافع ملت بی پاسخ نخواهد ماند.
دشمنان ملت مؤمن ایران اسلامی خوب می‌دانند که رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی سال‌ها پیش فرمودند: «دوران بزن دررو تمام شده است.»
لذا شهادت مدافعان و خادمان وطن را که در جریان این جنایت نابخشودنی رژیم صهیونیستی جان‌فدای میهن اسلامی‌مان شدند، را به محضر مقام معظم رهبری و مردم شریف ایران تبریک و تسلیت عرض می‌نمائیم.

من الله توفیق

رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت

هادی حق شناس استاندار گیلان»

کد خبر 875079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.