کشف یک تُن و ۶۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در خوزستان

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان گفت: در سال‌جاری تاکنون مقدار یک تُن و ۶۵۰ کیلو و ۸۷۴ گرم انواع مواد مخدر کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمدقاسم رحیمی امروز _چهارشنبه بیست‌ویکم خرداد_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر خوزستان در مأموریت‌ها از مشارکت مجموعه انتظامی استفاده می‌کند اما محوریت پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان‌ها هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته مقدار هفت تُن و ۳۳۲ کیلو و ۸۹۴ گرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی کشف شد، افزود: در این ارتباط ۲۶۱ قاچاقچی اصلی، سه هزار ۲۰۰ نفر خرده‌فروش و دو هزار و ۷۹۳ معتاد متجاهر دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خوزستان با بیان اینکه در سال گذشته ۴۳ باند قاچاق مواد مخدر منهدم شدند، تصریح کرد: در سال جاری تاکنون مقدار یک تن و ۶۵۰ کیلو و ۸۷۴ گرم انواع مواد مخدر کشف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد افزایش داشته است.

رحیمی اضافه کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۳ باند تهیه و توزیع مواد مخدر منهدم شدند و یک هزار و ۹۳ نفر معتاد متجاهر به کمپ‌ها تحویل داده شده‌اند.

وی با بیان اینکه کارشناسان این حوزه در موضوعات پیشگیری از اعتیاد فعال هستند، عنوان کرد: ۷۰۹ کلاس آموزشی در خصوص آشنایی با مواد مخدر و انواع آن در مدارس، ادارات، دانشگاه‌ها و دیگر اماکن سطح استان برگزار شده که ۱۳۵ هزار و ۶۳۰ نفر شرکت داشته‌اند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در بخش دیگری از سخنان خود به فروش مواد مخدر در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در فروش مواد مخدر شناخته شده برای مردم معامله کمتر است و در فضای مجازی بیشتر در قالب قرص صورت می‌گیرد؛ فروش قرص‌هایی تحت عنوان لاغری از این جمله است که مصرف کننده آگاهی ندارد و عوامل مهم کاهش وزن در این قرص‌ها وجود دارد و عمدتاً جامعه هدف بانوان و آرایشگاه‌های زنانه هستند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر خوزستان در خصوص سفر زائران به عتبات عالیات در ایام اربعین عنوان کرد: کشور عراق در خصوص مواد مخدر مجازات‌های بسیار سنگین دارند، انواع قرص‌های مخدر و حتی کدوئین و دیازپام در عراق ممنوعه هستند که در صورت کشف، مجازات سنگین در نظر گرفته می‌شود لذا لازم است در این خصوص اطلاع‌رسانی دقیق صورت گیرد تا زائران داروی ممنوعه همراه نداشته باشند.

رحیمی با بیان اینکه طبق تحقیقات صورت گرفته ۶۰ درصد از معتادان، مصرف مواد مخدر را در جمع دوستان آغاز کرده‌اند، اظهار کرد: آشفتگی خانوادگی، طلاق و دوستی نامناسب زمینه‌ساز بروز آسیب‌های اجتماعی هستند.

وی خاطرنشان کرد: اصولاً اعتیاد از سن نوجوانی و جوانی آغاز می‌شود که فقدان مهارت‌های آموزشی از عوامل اثرگذار در این زمینه است بنابراین یادگیری مهارت نه گفتن ضروری است.

کد خبر 874423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.