بهره‌برداری از ۵ پروژه عمرانی و یک طرح تولیدی در سفر رئیس‌جمهور به ایلام

استاندار ایلام گفت: در سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام، پنج پروژه عمرانی و یک طرح تولیدی در استان ایلام به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام‌، احمد کرمی در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام پنج پروژه عمرانی و یک طرح تولیدی در استان ایلام به‌بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه با افتتاح این طرح‌ها شاهد تحولی بزرگ در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و اشتغال‌زایی در استان ایلام خواهیم بود افزود: مجموع اعتبار این پروژه‌ها به ۱۰,۲۸۸ میلیارد تومان می‌رسد و پیش‌بینی می‌شود که برای ۱۶۸۵ نفر فرصت شغلی ایجاد کند.

استاندار ایلام یکی از پروژه‌ها را بهره‌برداری از سد میمه عنوان و خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از سد میمه با اعتبار ۳ هزار و ۳۴۵ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد و بخشی از سامانه گرمسیری با وسعت ۱۵۰۰ هکتار و سد کنجان‌چم با اعتبار ۳,۶۰۰ میلیارد تومان نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

کرمی خاطرنشان کرد: سامانه گرمسیری به عنوان یکی از طرح‌های اثرگذار در استان ایلام، امکان آبیاری نوین را برای ۱۸ هزار هکتار از اراضی استان ایلام فراهم کرده است و انتظار می‌رود با افتتاح این طرح ۹۰ هزار تن به تولیدات کشاورزی استان افزوده شود.

وی ادامه داد: صدور مجوز و واگذاری زمین برای احداث ۲۸۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی نیز در دست اقدام و هدف‌گذاری ما برای استان ایلام، دستیابی به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی است که این میزان هم‌راستا با نیاز مصرفی استان خواهد بود.

استاندار ایلام ادامه داد: طرح تولید کاغذ سنگی با اعتبار ۵۶۰ میلیون تومان در سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام در دستور کار است.

کد خبر 874321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.