بارش‌های ناگهانی ۱۰ کیلومتر از سیل بندهای خوروبیابانک را تخریب کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بارش‌های ناگهانی و جاری شدن سیلاب در شهرستان خوروبیابانک به شبکه آب شرب، شانه راه‌ها و سیل‌بندها خسارت وارد کرد و ۱۰ کیلومتر از سیل بندها تخریب شد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به وقوع بارش‌های ناگهانی همرفتی و جریان یافتن روان آب‌های سیلابی، اظهار کرد: این وقایع طبیعی منجر به بروز خسارت به بخشی از شبکه انتقال آب شرب و شانه راه‌های چند روستای شهرستان خورو بیابانک شد.

وی افزود: با وقوع بارش‌های ناگهانی همرفتی و جریان یافتن روان آب‌های سیلابی بلافاصله پنج تیم تخصصی مدیریت بحران و فنی شرکت آب و فاضلاب، راهداری و مدیریت بحران شهرستان با تجهیزات لازم به مناطق تحت تأثیر سیل اعزام و در جهت بازسازی شبکه‌ها و رفع خطر از مناطق اقدام کردند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به آب‌بردگی شانه راه‌ها در روستاهای ایراج، بازیاب، چوپانان و محور جندق به خور، گفت: بروز خسارت به دو و نیم کیلومتر از شبکه آب شرب بازیاب به خور و تخریب ۱۰ کیلومتر از سیل بندها آسیب وارد کرده است.

وی با بیان اینکه عوامل فنی برای بازسازی آسیب‌ها و ایمن سازی محورها و تقویت سیل بندها اقدام و عملیات اصلاح و بازسازی خط لوله آب شرب در حال انجام است، خاطرنشان کرد: تأمین آب شرب خور از منابع ذخیره پیش‌بینی تأمین شده است و مشکلی در تأمین آب شرب منطقه در حال حاضر وجود ندارد.

کد خبر 873680

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.