حمایت دولت از شتاب‌بخشی به پروژه‌های کلی

استاندار اردبیل در ادامه دیدارهای کاری در تهران، با معاون اول رئیس‌جمهور با محوریت بررسی اولویت‌های توسعه‌ای استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، محمدرضا عارف امروز_ دوشنبه نوزدهم خرداد_ در این نشست بر حمایت کامل دولت از روند پیشرفت پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و زیربنایی اردبیل با استقبال از مطالبات و برنامه‌های مطرح‌شده برای توسعه استان تاکید و اظهار کرد: دولت آمادگی دارد در راستای رفع مشکلات و تسریع در اجرای پروژه‌های استان اردبیل، همه ظرفیت‌های موجود را به‌کار گیرد.

وی استان اردبیل را یکی از استان‌های موفق در حوزه مدیریت و برنامه‌ریزی دانست و افزود: اعتماد دولت به مدیران اجرایی استان کامل است و اقدامات آن‌ها در مسیر توسعه پایدار، امیدوارکننده بوده است.

استاندار اردبیل هم در این نشست با اشاره به پروژه‌های مهم نیمه‌تمام در حوزه‌های صنعتی، ریلی، عمرانی و حمل‌ونقل، خواستار تخصیص سریع منابع مالی و اعتبارات موردنیاز برای تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها شد.

مسعود امامی یگانه احداث بارانداز ریلی در مرز جمهوری آذربایجان و تکمیل خط راه‌آهن اردبیل را از اولویت‌های مهم استان عنوان کرد و تصریح کرد: اجرای این پروژه‌ها در کنار توسعه محورهای شمال استان و اتصال ریلی به پارس‌آباد، نقش مهمی در توسعه تجارت، اشتغال و حمل‌ونقل ایفا خواهد کرد.

وی در پایان این نشست، از معاون اول رئیس‌جمهور برای سفر رسمی به استان اردبیل دعوت کرد.

کد خبر 873619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.