سازمان حج ایران جایزه «لبیتم» عربستان را دریافت کرد

برای نخستین بار از سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور برگزیده در ارائه خدمات ممتاز اجرایی به حجاج تجلیل شد. همچنین لوح تقدیر و جایزه «لبیتم» از دست وزیر حج عربستان به علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان تقدیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، آئین اختتامیه حج ۱۴۴۶ ه. ق با حضور وزرا و رؤسای حج جهان اسلام به میزبانی توفیق بن فوزان الربیعه وزیر حج و عمره کشور عربستان سعودی، یکشنبه شب در ساختمان مرکزی وزارت حج سعودی در مکه مکرمه برگزار شد.

در این مراسم مسئولان عربستان ضمن اعلام گزارشی از برنامه ریزی‌های انجام شده برای برگزاری حج تمتع امسال، نتایج ارزیابی‌های کارشناسی خود از عملکرد کمی و کیفی کشورهای مختلف اسلامی در خدمت رسانی به ضیوف‌الرحمن را تشریح کردند.

در این مراسم برای نخستین بار از سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور برگزیده در ارائه خدمات ممتاز اجرایی به حجاج تجلیل شد و لوح تقدیر و جایزه «لبیتم» به دست وزیر حج عربستان به علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان تقدیم شد.

کد خبر 873504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.